CAPTURE THIS SUMMER’S BEST MOMENTS

ДОЛОВЕТЕ ГИ НАЈДОБРИТЕ МОМЕНТИ ОД ЛЕТОТО

ДО 15.375 ден ИНСТАНТЕН ПОВРАТОК НА ПАРИ НА СЕЛЕКТИРАНИ ПРОИЗВОДИ

Бидете во секој кадар, доловете чудесни бои и ценете го секој момент! Ова лето уживајте во сите убави доживувања и споделете ги со вашите сакани!

Откријте ја нашата промоција, изберете ја омилената опрема и добијте до 15.375 ден инстантно враќање на пари за одредени селектирани производи на Canon.

Снимајте ги вашите приказни со врвен квалитет

Овој моќен, компактен и повеќенаменски фотоапарат без огледало се одликува со различни опции за поврзување, 4K видео, екран на допир со променлив агол, CMOS сензор со 24,1 мегапиксели и DIGIC 8 за снимање незаборавни спомени со прекрасни бои и детали.

Canon EOS M50

EOS M50

Зголемете ја вашата перспектива

Снимајте фотографии и видеоснимки од ниска перспектива или над главата со помош на екранот на допир со променлив агол на EOS 800D за да го обликувате кадарот на сцената. Фокусирајте и фотографирајте со еден допир.

Canon EOS 800D

EOS 800D

 Промотивни производи

Промоцијата е валидна од 1-ви Јуни до 18-ти Август, 2019-та година и се применуваат одредбите и условите.

Изберете го вашиот омилен апарат од листата подолу:

DSLR фотоапарати CB износ
EOS 5DS 12.300 ден.
EOS 5DS R 12.300 ден.
EOS 5D Mark IV 15.375 ден.
EOS 6D Mark II 9.225 ден.
EOS 7D Mark II 9.225 ден.
EOS 80D 6.150 ден.
EOS 77D 4.920 ден.
EOS 800D 4.305 ден.
EOS 2000D 1.845 ден.
Блицеви
Speedlite 430EX III-RT 1.845 ден.
Speedlite 470EX AI 2.460 ден.
Speedlite 600EX II-RT 3.075 ден.
DSC фотоапарати
PowerShot G1 X Mark III 4.920 ден.
PowerShot G5 X 3.075 ден.
PowerShot G3 X 3.690 ден.
PowerShot G7 X Mark II 2.460 ден.
PowerShot G9 X Mark II 1.845 ден.
PowerShot SX70 HS 3.075 ден.
PowerShot SX740 HS 1.845 ден.
PowerShot SX540 HS 1.845 ден.
PowerShot SX430 HS 1.230 ден.
EOS M
EOS M50 3.075 ден.
EOS M100 2.460 ден.
CP печатачи
CANON CP1000 923 ден.
CANON CP1300 923 ден.
Видео камери
Legria HF R806 1.845 ден.
Legria HF R86 1.845 ден.
Legria HF R88 1.845 ден.
Legria HF G26 3.075 ден.
Професионални видео камери
XC15 9.225 ден.
XA11 3.075 ден.
XA15 6.150 ден.
Објективи
EF-M 22mm f/2 STM 1.230 ден.
EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM 1.845 ден.
EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM 1.845 ден.
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM 1.845 ден.
EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM 3.075 ден.
EF 14mm f/2.8L II USM 6.150 ден.
EF 24mm f/1.4L II USM 6.150 ден.
EF 35mm f/1.4L II USM 6.150 ден.
EF 50mm f/1.2L USM 6.150 ден.
EF 50mm f/1.4 USM 1.230 ден.
EF 85mm f/1.8 USM 1.845 ден.
EF 85mm f/1.2L II USM 6.150 ден.
EF 100mm f/2 USM 1.845 ден.
EF 135mm f/2L USM 4.920 ден.
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM 1.230 ден.
EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM 1.845 ден.
EF 16-35mm f/2.8L III USM 12.300 ден.
EF 16-35mm f/4L IS USM 6.150 ден.
EF 11-24mm f/4L USM 12.300 ден.
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM 3.075 ден.
EF 24-70mm f/4L IS USM 4.920 ден.
EF 24-70mm f/2.8L II USM 9.225 ден.
EF 70-200mm f/4L USM 3.075 ден.
EF 70-200mm f/2.8L USM 6.150 ден.
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 9.225 ден.
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM 1.845 ден.
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 4.305 ден.
Печатачи
PIXMA TS205 431 ден.
PIXMA TS305 615 ден.
PIXMA TS705 923 ден.
PIXMA MG3650S - BLACK 615 ден.
PIXMA MG3650S - WHITE 615 ден.
PIXMA MG3650S - RED 615 ден.
PIXMA TS3150 - BLACK 615 ден.
PIXMA TS3151 - WHITE 615 ден.
PIXMA TS5050 - BLACK 923 ден.
PIXMA TS5150 - BLACK 923 ден.
PIXMA TS5150 - WHITE 923 ден.
PIXMA TS6250 - BLACK 1.230 ден.
PIXMA TS6250 - WHITE 1.230 ден.
PIXMA TS8250 - BLACK 1.845 ден.
PIXMA TS8251 - WHITE 1.845 ден.
PIXMA TS8252 - RED 1.845 ден.
PIXMA TS9150 - BLACK 1.845 ден.
PIXMA TS9155 - RED 1.845 ден.
PIXMA TS9550 - BLACK 1.845 ден.
PIXMA TS9551C - WHITE 1.845 ден.

Промоцијата е валидна од 1-ви Јуни до 18-ти Август, 2019-та година. 

Погледнете ги тука одредбите и условите

 Најдете продавач

Можете да побарате инстантно враќање на пари на селектирани производи од Canon набавени од продавачи учесници во промоцијата.

Партнери кои учествуваат во промоцијата 

Pixplus
Neptun

 

Одредби и услови на промоцијата Инстантен повраток на пари – лето 2019 на Canon

1. ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ, ПРОМОТИВЕН ПЕРИОД И УЧЕСНИЦИ 

1.1. Оваа промоција е достапна само за набавки направени на производи од листата наведена/прикачена подолу („Промотивните производи”) во Македонија од македонски трговец на мало наведен подолу во периодот од 1.6.2019 до 18.8.2019.
Промотивните производи можат да се продаваат одделно, само како куќиштето на камерата или како дел од комплет на објективи или како пакет но може да се искористи само ЕДЕН попуст по комплет или пакет. Така што ако еден комплет вклучува два промотивни производи, учесникот ќе треба да избере еден производ за кого ќе побара инстант поврат на пари (instant CB). Набавките мора да бидат вистински набавки за пари или за негов еквивалент. Сите учесници мора да бидат над 18 год. и мора да бидат жители на Македонија („Учесник”).
1.2. Се зема предвид дека сите учесници се согласиле да бидат обврзани со овие одредби и услови.
1.3. Сите производи мора да бидат набавени од македонски трговец на мало и мора да биле доставени и дистрибуирани до трговците на мало од Canon CEE GmbH („Canon”). Ве молиме проверете со вашиот трговец за веродостојноста на горенаведеното за да се избегнат разочарувања. Продавниците на интернет мора да прикажуваат регистрирана поштенска адреса во Македонија.
Листа на партнери вклучени во промоцијата:
Pixplus
Neptun
1.4. Сите промотивни производи мора да бидат нови и оригинални производи на Canon. Набавки на употребувани, реновирани или обновени производи, или производи кои се фалсификувани или ги прекршуваат на кој било начин правата на интелектуалната сопственост на групата компании на Canon (на пример, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на паралелни или "сиви" производи) нема да се квалификуваат за ниедна промоција. За да дознаете повеќе за паралелни производи погледнете на https://www.canon.com.mk/about_us/serial-number-checker/ 


2. КАКО ДА УЧЕСТВУВАТЕ 

2.1. За да учествувате во промоцијата, учесникот мора да набави промотивен производ од македонски трговец на мало кој учествува во промоцијата за време на промотивниот период.
2.2. Промотивните производи се предмет на достапност додека траат залихите на истите. Canon нема да биде одговорен за неуспехот на трговците на мало да ги исполнат нарачките на промотивни призводи за време на промотивниот производ.
2.3. Може да се направи само едно барање за набавен промотивен производ.
2.4. Барања од компании или поединци кои прават набавки на големо (повеќе од 4 промотивни производи за време на промотивниот период, освен кога релевантните производи се дел од колекции или пакети како што е опишано во клаузулата 1.1) нема да бидат прифатливи за оваа промоција.
2.5. Оваа промоција не може да се откупи во поврзаност со која било друга промоција. 


3. CASHBACK 

3.1. Учесниците ќе добијат инстант поврат на пари во износите прикажани за набавките на промотивните производи. 


4. ПРОМОТОР 

4.1. Промоторот е Canon CEE GmbH. 


5. ОДРЕКУВАЊА 

5.1. До највисокиот степен дозволен со закон, Canon нема да биде одговорен за каква било загуба, штета или повреда од каква било природа предизвикана од кој било учесник во оваа промоција. Меѓутоа, ништо во овие правила нема да има ефект на исклучување или ограничување на одговорноста на Canon за лична повреда или смрт предизвикана од докажана небрежност на вработените или агентите на Canon.
5.2. Canon го задржува правото да ја поништи, прилагоди, и/или измени оваа промоција во секое време без никаква одговорност.
5.3. Canon го задржува правото да ревидира барања за да обезбеди усогласеност со овие одредби и услови и да побара дополнителни информации и придружни документи. Canon го задржува правото да исклучи барања и/или учесници ако се посомнева дека промоцијата се злоупотребува на каков било начин. Одлуките на Canon во врска промоцијата се конечни и нема да бидат внесени кореспонденции. 


6. ПРАВО И ЈУРИСДИКЦИЈА 

Овие одредби и услови и сите спорови кои произлегуваат од или во врска со нив ќе се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Р. Северна Македонија и ќе бидат предмет на неексклузивната надлежност на австриските судови.