Image & Video Management
alt text goes here

Услуги

Од безжично печатење до складирање фотографии, извлечете го максимумот од услугите и апликациите на Canon.

Разгледајте ги нашите услуги

Photo Print Shop App

Photo Print Shop

Make your stories real

Read More

Photo Print Shop App

Придобивки од Canon Irista

Сѐ е зачувано во оригиналниот квалитет

Задржете го најдобриот изглед на вашите слики. Без компресирање и без компромиси.

Canon Connect Station CS100

Организирајте ја вашата колекција со леснотија

Создавајте галерии и користете паметни ознаки за да ги филтрирате вашите фотографии во однос на тоа што има во нив и кога сте ги снимиле.

Canon Connect Station CS100

Создајте ваша hdbook

Покажете ги вашите слики во елегантна hdbook. Печатењето со професионален квалитет им дава неверојатна длабочина и јасност на вашите фотографии.

Canon Connect Station CS100

Сите ваши фотографии и видеозаписи на едно место со Irista

Започнете со бесплатни 15GB

  • Canon
  • Дигитални услуги