eos r promo

Откријте ја повторно технологијата без огледала

Систем на иднината, дизајниран денес.

Новиот R-System на Canon е изграден од нула за да ги открие повторно можностите на фотоапаратот без огледала и неговите објективи. Купете еден од селектираните фотоапарати и опремете го со не повеќе од 2 објективи за да ги доловите совршените моменти. Побарајте инстант поврат на пари до 86.100 ден.

Редефинирана технологија на фотоапарати без огледала

Што и да фотографирате, како и да фотографирате, EOS R5 ќе ви дозволи да бидете креативни на начини на кои порано не сте можеле. Доловете сензационални 45 мегапикселни фотографии, до 20 кадри во секунда*, или кинематографски 12 битен 8K RAW видеозапис користејќи ја целосната ширина на сензорот на фотоапаратот. Напредниот AF е програмиран користејќи deep-learning artificial intelligence (вештачка интелигенција изведена од машинско учење), додека вградениот стабилизатор на слика во телото на фотоапаратот работи заедно со сопствениот IS на објективот овозможувајќи до 8 запирања* за заштита од тресење на фотоапаратот.

Дознајте повеќе

Design and performance to exceed expectations

Чиста брзина. Чисто без огледала.

Радикалниот EOS R6 поседува технологија која ќе направи повторно да се вљубите во фотографирањето. Гледајте и фотографирајте субјекти, на сосема нови начини и додадете нова димензија на визуелното раскажување на вашите приказни.

Дознајте повеќе

Creative power with real intelligence

 Како функционира и квалификувани производи

Како функционира и производи на промоција

Купете еден EOS R фотоапарат со не повеќе од 2 објективи и побарајте инстант поврат на пари до 86.100 ден.

Промоцијата важи од 1.10.2020 до 30.11.2020, додека траат залихите. Се применуваат одредбите и условите!

Целосна листа на производи на промоција

Инстант поврат на пари во ден.

Објективи/EOS R фотоапарати

EOS RP

EOS R

EOS R6

EOS R5

RF 50mm f/1.2 L USM

    27.670 ден.

     30.750 ден.

    33.820 ден.

    43.050 ден.

RF 85mm f/1.2L USM

    27.670 ден.

     30.750 ден.

     33.820 ден.

    43.050 ден.

RF 85mm f/1.2L USM DS

    12.300 ден.

     15.370 ден.

     18.450 ден.

     27.670 ден.

RF 600mm f/11 IS STM

     9.230 ден.

     12.300 ден.

     15.370 ден.

     24.600 ден.

RF 800mm f/11 IS STM

     9.230 ден.

     12.300 ден.

      15.370 ден.

     24.600 ден.

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

    27.670 ден.

     30.750 ден.

     33.820 ден.

     43.050 ден.

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

    27.670 ден.

     30.750 ден.

     33.820 ден.

     43.050 ден.

RF 24-105mm f/4 L IS USM

    15.370 ден.

     18.450 ден.

     21.520 ден.

    30.750 ден.

RF 28-70mm f/2 L USM

     12.300 ден.

     15.370 ден.

     18.450 ден.

     27.670 ден.

RF 70-200 f/2.8L IS USM

      24.600 ден.

     27.670 ден.

     30.750 ден.

     39.970 ден.

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

      27.670 ден.

     30.750 ден.

     33.820 ден.

     43.050 ден.

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

      9.230 ден.

     12.300 ден.

     15.370 ден.

     24.600 ден.

Extender RF 1.4x

      9.230 ден.

     12.300 ден.

     15.370 ден.

     24.600 ден.

Extender RF 2x

      9.230 ден.

     12.300 ден.

     15.370 ден.

     24.600 ден.

Се применуваат одредбите и условите!

Одредби и услови на Canon EOS R WBW промоција

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ, ПРОМОТИВЕН ПЕРИОД И УЧЕСНИЦИ

1.1 Оваа промоција е достапна само за набавка која сочинува комбинација на 2 производи (1 фотоапарат и до 2 објективи) од листата наведена/прикачена подолу („Промотивните производи”) на територијата на Р. Северна Македонија од овластени партнери во периодот од 1.10.2020 година до 30.11.2020 година вклучително („Промотивен период”). Промотивниот производ може да се купи или како тело или како дел од сет (пакет) со вклучен објектив, но повратот на пари се остварува само еднаш за купен производ (само тело или во сет/ пакет со објектив)

1.2 Сите учесници мора да бидат над 18 год. и мора да бидат жители на Северна Македонија („Учесник”).

1.3 Се зема предвид дека сите учесници се согласиле да бидат обврзани со овие одредби и услови.

1.4 Сите производи мора да бидат набавени на територијата на Р. Северна Македонија и мора да биле доставени и дистрибуирани до трговците на мало од Canon CEE GmbH („Canon”). Ве молиме проверете со вашиот трговец за веродостојноста на горенаведеното за да се избегнат разочарувања. Продавниците на интернет мора да прикажуваат регистрирана поштенска адреса во Р. Северна Македонија.

Листа на партнери вклучени во промоцијата:

Pixplus

1.5 Сите промотивни производи мора да бидат нови и оригинални производи на Canon. Набавки на употребувани, реновирани или обновени производи, или производи кои се фалсификувани или ги прекршуваат на кој било начин правата на интелектуалната сопственост на групата компании на Canon (на пример, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на паралелни или "сиви" производи) нема да се квалификуваат за ниедна промоција. За да дознаете повеќе за паралелни производи погледнете на

https://www.canon.com.mk/about_us/serial-number-checker/

2. КАКО ДА УЧЕСТВУВАТЕ

2.1 За да учествува во промоцијата, учесникот мора да набави барем два промотивни производи (1 фотоапарат и до 2 објективи) во Р. Северна Македонија од овластени трговски партнери за време на промотивниот период.

2.2 Купувачот се стекнува со право на поврат на пари предвиден со премоцијата при набавка на минимум 2 промотивни производи.

2.3 Промотивните производи се предмет на достапност додека траат залихите на истите. Canon нема да биде одговорен за неуспехот на трговците на мало да ги исполнат нарачките на промотивни производи за време на промотивниот производ.

2.4 Еден купувач може да побара само еднаш поврат на пари според фискалната сметка

2.5 Оваа промоција не може да се откупи во поврзаност со било која друга промоција.

3. ИНСТАНТ ПОВРАТ НА ПАРИ

3.1 Учесниците ќе добијат инстант поврат на париво износите прикажани за набавките на промотивните производи.

3.2 Ако сте регистриран ДДВ обврзник во Р. Северна Македонија а притоа добиете инстант поврат на пари, може да ја намали оданочливата вредност на вашата набавка па затоа ќе треба соодветно да го намалите влезното оданочување.

4. ПРОМОТОРОТ

4.1 Промоторот е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100, Виена, Австрија.

5. ОДРЕКУВАЊА ОД ОДГОВОРНОСТ

5.1 До највисокиот степен дозволен со закон, Canon нема да биде одговорен за било каква загуба, штета или повреда од било каква природа предизвикана од било кој учесник во оваа промоција.Меѓутоа, ништо во овие правила нема да има ефект на исклучување или ограничување на одговорноста на Canon за лична повреда или смрт предизвикана од докажана небрежност на вработените или агентите на Canon.

5.2 Canon го задржува правото да ја поништи, прилагоди, и/или измени оваа промоција во секое време без никаква одговорност.

5.3 Canon го задржува правото да ревидира барања за да обезбеди усогласеност со овие одредби и услови и да побара дополнителни информации и придружни документи. Canon го задржува правото да исклучи барања и/или учесници ако се посомнева дека промоцијата се злоупотребува на каков било начин. Одлуките на Canon во врска промоцијата се конечни и нема да бидат внесени кореспонденции.

6. ПРАВО И ЈУРИСДИКЦИЈА 

Овие одредби и услови и сите спорови кои произлегуваат од или во врска со нив ќе се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Австрија и ќе бидат предмет на неексклузивната надлежност на судот во Виена.