Canon AS-120 Спецификации

ПРИКАЗ

Цифри

12

Тип

мини за на маса

Приказ под агол

Нагоре закосен LCD екран

Приказ на знак за пресметување

Да

Запирка за разделувањеа цифри

Разделник за илјадарки

Големина на приказ на екран

72,8 x 22,3mm

Големина на приказ на знак

18 x 4,6mm

ФУНКЦИИ

Пресметка на константа

Да

Вкупен збир

Да

Копче за префрлување

Да

Промена на функција

Промена на знак

ТАСТАТУРА

Процент

%+/-

O Key(s)

0,00

Распоред

Пластика

Повратен тастер (RV)

Да

Тастер за префрлување

Да

Квадратен корен

Да

Тастер GT

Да

Тастер за промена на знак

Да

Тастер за збир

Да

Зголемување или намалување маржа

Зголемување

КАРАКТЕРИСТИКИ

Автоматско исклучување

Да

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

Да (M+, M-, RM/CM)

Извор на енергија

Двојно напојување со енергија

Батерија

LR44 x 1парче

Големина на уред (Д х Ш х В)

145 x 100 x 33,5mm

Боја

Темно сива

Тежина

108g

Информации за пакување

HB (кутија која може да се закачи)

ДОДАТОЦИ

ЗАБЕЛЕШКИ