Canon AS-2400 Спецификации

ЕКРАН

Цифри

14

Тип

За на маса

Закосен екран

Прилагодлив (со 2 нивоа) LCD панел за приказ

Приказ на знакот ''наредба за калкулација''

---

BATTERY INDICATOR

Разделник за троцифрени периоди

Разделник за илјадарки

Големина на екран

91,5 x 23,8mm

Големина на знаци на екран

18,5 x 5,13mm

ФУНКЦИЈА ЗА ИСПРАЌАЊЕ РЕЗУЛТАТ

Пресметки на константи

Да

КАЛЕНДАР/ЧАСОВНИК

Избор на децимали

Да (+, 4, 3, 2, 0, F)

Заокружување

Да (нагоре, 5/4, надолу)

Вкупна сума

Да

БРОЈАЧ НА ПОДАТОЦИ

Функција на преминување на копчињата

Да

Промена на функција

---

KEYBOARD LAYOUT

Процент

% +/-

LARGE KEY MARK PRINTING

O копче(иња)

0, 00

Облога на копчиња

Пластика

Копче за обратно (RV)

Да

Копче Shift

Да

Квадратен корен

Да

Копче GT

Да

Копче за промена на знак

Да

Копче за вкупно

Да

# ТАСТЕР ЗА НЕ-СОБИРАЊЕ

Зголемување или намалување

Зголемување

МЕСТО ЗА ЛОГО

Автоматско исклучување

Да (7 мин)

ПОВЕЌЕЈАЗИЧЕН ПРИКАЗ/ПЕЧАТЕЊЕ

Прекинувачи/изборници на лизгање

Заокружување/децимална запирка

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

Да (M+, M-, RM/CM)

DOUBLE INDEPENDENT MEMORY

Извор на напојување со енергија

Двојно напојување со енергија

Батерија

LR44 x 1парче

Големина на куќиште (Д x Ш x В)

198 x 140 x 34mm

Боја на куќиште

Темно сива

BODY UPPER CASE MATERIAL

Тежина

212g

Информации за пакување

HB (кутија која може да се закачи)

ЗАБЕЛЕШКИ