Canon WS-1210T Спецификации

ЕКРАН

Цифри

12

Тип

Екстра голем ЛЦД

Закосен екран

Панелот се регулира со навалување

Разделник за троцифрени периоди

3-цифрен сепаратор за запирка

Големина на екран

102 x 23 mm

Големина на знаци на екран

16,69 x 6,71 mm

ФУНКЦИИ

Функции за пресметување данок

Да

Избор на децимали

+4320F

Заокружување

Заокружување нагоре/на цел број/надолу

Вкупен збир

Да

Функција на преминување на копчињата

Функција на преминување на копчињата за брзо и точно внесување податоци

Друго

Копче за бришење наназад

ТАСТАТУРА

Тастатура

Тастатура стабилна на удар

Процент

Процент додавање/попуст

Функциски тастер за означување

Да

O копче(иња)

"0","00"

Облога на копчиња

Пластична, ИТ-чувство

Копче за обратно (RV)

Да

Копче Shift

Да

Квадратен корен

Да

Копче GT

Да

Тастер за промена на знак

Да

Зголемување или намалување

Зголемување

ОПЦИИ

Автоматско исклучување

Да

Прекинувачи/изборници на лизгање

Избирач на децимална точка и заокружување

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

1 + GT

Извор на напојување со енергија

Двојно напојување (соларно и на батерија)

Батерија

LR44

Големина на куќиште (Д x Ш x В)

198 x 150 x 38 mm

Боја на куќиште

Црна

Тежина

238g

LSI

EM36001-HXP

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

ЗАБЕЛЕШКИ