Canon AS-8 Спецификации

ПРИКАЗ

Цифри

8

Тип

за во рака

ЗАПИРКА ЗА РАЗДЕЛУВАЊЕА ЦИФРИ

Големина на приказ на екран

35,21 x 11,44mm

Големина на приказ на знак

9,2 x 3,5mm

ФУНКЦИЈА ЗА ИСПРАЌАЊЕ РЕЗУЛТАТ

Пресметка на константа

Да

РАСПОРЕД НА ТАСТЕРИ НА ТАСТАТУРА

Процент

%+/-

ФУНКЦИСКИ ТАСТЕР ЗА ОЗНАЧУВАЊЕ

O Key(s)

0

Распоред

Пластика

ТАСТЕР ЗА ПРЕФРЛУВАЊЕ

Квадратен корен

Да

ТАСТЕР ЗА ПРОМЕНА НА ЗНАК

Тастер за збир

Да

ЛОГИКА НА СМЕТАЧКА МАШИНА

Капак

Да

ПРОСТОР ЗА ЛОГО

Автоматско исклучување

Да

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

ДА (M+, M-, RM/CM)

Извор на енергија

Батерија

Батерија

LR1130 x 1парче

Големина на уред (Д х Ш х В)

97 x 60 x 11,4mm

Боја

Темно сива

Тежина

41g

Информации за пакување

HB (кутија која може да се закачи)

ЗАБЕЛЕШКИ

Забелешки

Машинска изработка на пластичното куќиште од рециклираниот материјал од копирите на Canon