Canon LS-39E Спецификации

ПРИКАЗ

Цифри

8

Тип

Екстра голем ЛЦД

ПОКАЗАТЕЛ ЗА БАТЕРИЈА

Запирка за разделувањеа цифри

3-цифрен сепаратор за запирка

Големина на приказ на екран

55,5 x 15 mm

ФУНКЦИИ ЗА ПРЕСМЕТУВАЊЕ ДАНОК

Претворање валути

Конверзија на Еуро

РАСПОРЕД НА ТАСТЕРИ НА ТАСТАТУРА

Процент

Процент додавање/попуст

O KEY(S)

Распоред

Пластика

ЛОГИКА НА СМЕТАЧКА МАШИНА

Капак

Цврст заштитен капак што ротира за 360°

ГУМЕНИ ПОДЛОГИ ШТО НЕ СЕ ЛИЗГААТ

Простор за лого

Голем простор на цврстиот капак за печатење на логото на клиентот

Автоматско исклучување

Да

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

1

Извор на енергија

Двојно напојување (соларно и на батерија)

Батерија

LR1130

Големина на уред (Д х Ш х В)

116 x 70 x 8 mm

Боја

Темно сиво

Тежина

65,5g