Canon MP121-MG Спецификации

УРЕД ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Механизам за печатење

Начин на печатење: валјак со мастило
Брзина на печатење: 2,3 реда во секунда

Боја(и) за печатење

2 бои (црна и црвена)

ПРИКАЗ

Цифри

12 цифри

Тип

Лесен за читање, голем ЛЦД

Приказ на знак за пресметување

Да

Запирка за разделување на цифри

3 цифри

Големина на приказ на екран

132 x 21,5 mm

Големина на приказ на знак

17,5 x 7,54 mm

ФУНКЦИИ

Функции за деловно работење

Набавна цена, продажна цена, маржа

Функции за пресметување данок

Да

Претворање валути

Да

Календар/Часовник

Календар и време, на екран и на отпечаток

Одделувач на децимали

+0234F

Заокружување

Заокружи/долу/исклучи

Вкупен збир

Да

Бројач на податоци

Да

Копче за префрлување

1 копчe

ТАСТАТУРА

Тастатура

Пространа тастатура со големи врвови на копчињата кои се лесни за работа

Процент

Процент додавање/попуст

0 Key(s)

0, 00, 000 копчиња

Распоред

Пластика

Тастер за префрлување

Да

Тастер GT

Да

Тастер за збир

Да

Тастер за под-збир

Да

# тастер за не-собирање

Да

КАРАКТЕРИСТИКИ

Логика на сметачка машина

Да

Гумени подлоги што не се лизгаат

Да

Автоматско исклучување

Да

Копчиња/избирачи на лизгање

Селектор на децимална точка, заокружување, GT, ставка, вклучување/исклучување, печатење

Држач на хартија

Метален држач за хартија

СПЕЦИФИКАЦИИ

Меморија

1 + GT

Извор на напојување

AC напојување

Батерија

CR2032

Големина на уред

250 x 185 x 55 mm

Боја

Беж и сив

Тежина

858 g

Информации за пакување

HWB = Кутија со прозорец, која може да се закачи

ХАРТИЈА

Користен медиум

MP-57

ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ

Валјак со мастило

CP-13

ДОДАТОЦИ

ЗАБЕЛЕШКИ