LEGRIA HF R806

Canon LEGRIA HF R806

Лесна и достапна видеокамера со голем зум за снимање видеоснимки од семејните спомени со извонреден квалитет на слика и звук.

Галерија

Забавни семејни видеоснимки со напреден зум до 57x

Оваа компактна видеокамера нуди забавно и практично користење и се одликува со голем напреден зум до 57x, едноставна контрола преку екран на допир и моќни технологии кои автоматски обезбедуваат одличен изглед и звук за семејните видеоснимки. Снимајте удобно во долги временски периоди со издржливата батерија.

Погледни целосни спецификации

LEGRIA HF R806

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Full HD 1080p

icon

Напредно зумирање

icon

Оптичка интелигентна стабилизација на слика

icon

Снимање на забавени и забрзани видео снимки

icon

Помош за обликување на кадарот

icon

Режим за бебиња

Погледнете ги сите спецификации

LEGRIA HF R806
LEGRIA HF R806

Што содржи кутијата

LEGRIA HF R806 од Canon

Компактен адаптер за напојување CA-110E

Батерија BP-727

USB кабел

Мини HDMI кабел

Поврзани производи