GettyImage

Canon LEGRIA HF R86

Снимајте и споделувајте драгоцени спомени без напор користејќи ја оваа видеокамера со опции за поврзување, напреден зум до 57x и издржлива батерија

Галерија

Создавајте и споделувајте прекрасни семејни видеоснимки без напор

Снимањето и споделувањето семејни видеоснимки што изгледаат и звучат одлично е многу лесно со оваа компактна видеокамера со напреден зум до 57x. Добијте издржлива батерија, Wi-Fi и NFC, како и моќни технологии што автоматски создаваат неверојатни резултати.

Погледни целосни спецификации

D196WB PLUS

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Full HD 1080p

icon

Напредно зумирање

icon

Оптичка интелигентна стабилизација на слика

icon

Снимање на забавени и забрзани видео снимки

icon

Помош за обликување на кадарот

icon

Режим за бебиња

icon

Вграден WiFi за едноставна далечинска контрола

icon

Поедноставете го споделувањето

Погледнете ги сите спецификации

LEGRIA HF R806
HF_R86_WB_WITB

Што содржи кутијата

LEGRIA HF R86 од Canon

Компактен адаптер за напојување CA-110E

Батерија BP-727

USB кабел

Мини HDMI кабел

Поврзани производи