LEGRIA HF R87

Canon LEGRIA HF R87

Компактна и повеќенаменска видеокамера со опции за поврзување, неверојатно голем опсег на зумирање и издржлива батерија за прекрасни семејни HD видеоснимки

Галерија

Едноставно подобри перформанси за флексибилно снимање и одлични резултати

Лесно снимајте и споделувајте видеоснимки со извонреден квалитет и одличен звук користејќи ја оваа видеокамера со опции за поврзување и издржлива батерија. Таа се одликува со разновидни опции, огромен напреден зум до 57x со дополнителен дигитален зум, широкоаголен адаптер и интелигентна стабилизација на слика.

Погледни целосни спецификации

LEGRIA HF R87

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Full HD 1080p

icon

Напредно зумирање

icon

Оптичка интелигентна стабилизација на слика

icon

Снимање на забавени и забрзани видео снимки

icon

Помош за обликување на кадарот

icon

Вграден WiFi за едноставна далечинска контрола

icon

Поедноставете го споделувањето

Погледнете ги сите спецификации

LEGRIA HF R806
LEGRIA HF R87

Што содржи кутијата

LEGRIA HF R87 од Canon

Компактен адаптер за напојување CA-110E

Батерија BP-727

USB кабел

Мини HDMI кабел

Широк приклучок WA-H43

Поврзани производи