Повеќенаменски камери

ME20F-SH

ME20F-SH

Компактен и лесен, овој иновативен фотоапарат со Full HD нуди одлични перформанси при слаба осветленост и можност за инфрацрвени зраци со ненадмината чувствителност, преку ISO 4 милиони (+75dB), што ви отвора нов свет за креативно снимање.

ME200S-SH

ME200S-SH

Компактна и лесна, оваа прилагодлива видеокамера со Dual Pixel CMOS AF на сензор со извонредни 35mm нуди неверојатни Full HD снимки до 50P/59,94P со исклучителен динамички опсег од 12 чекори, до максимална еквивалентна вредност на ISO од 204.800.

RC-V100

RC-V100

Далечинскиот управувач RC-V100 од Canon им нуди поголема слобода на корисниците на видео камери. Без разлика дали сте во студио, на некоја локација или некаде каде што досега не сте можеле да пристапите, тој нуди жична далечинска контрола за речиси секоја функција на видео камерата.