Водоотпорни фотоапарати и фотоапарати за под вода

Кога станува збор за доловување неверојатни снимки од тешки надворешни активности, за тоа ви е потребен најдобриот фотоапарат - цврстиот PowerShot D30. Или, пак, можете да користите водоотпорно куќиште со кој било компатибилен фотоапарат од Canon, за фотографирање под вода кој е заштитен од песок, солена вода и снег.