Meet the Action Heroes

Професионални фотографи

Запознајте се со хероите

Градски сурфери: Samo Vidic

„Ова е фотоапаратот што ви треба ако сакате да фотографирате професија како оваа.“

Дознајте повеќе

Спорт и движења: Richard Walch

„Технологијата во EOS-1D X Mark II ми овозможува да работам покреативно“

Дознајте повеќе

EOS-1D X Mark II Lifestyle Richard Walch Circus

Мотоспорт: Frits van Eldik

„Овој фотоапарат е совршен за начинот на кој работам...“

Дознајте повеќе

Спорт: Eddie Keogh

„Можам веднаш да го користам. Навистина е одличен.“

Дознајте повеќе