Canon EF 24mm f/1.4L USM

EF 24mm f/1.4L USM

Овој објектив e EF 24 mm 1.4 L USM.

Придобивки

  • Конструкција на објектив: 11 елементи во 9 групи
  • Дијагонален агол на гледање: 84°
  • Регулирање на фокус: заден систем на фокусирање со USM
  • Најмало растојание на фокусирање: 0,25m / 0.8ft
  • Големина на филтер: 77mm

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon EF 24mm f/1.4L USM

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon EF 24mm f/1.4L USM, неговите функции и можности.