Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Компактен и стилски факс уред кој едноставно се користи и одржува. Обезбедувајќи продуктивни и сигурни перформанси со помош на голем број професионални функции за испраќање факсови, тој претставува идеално решение за малите и средните бизниси.

Придобивки

  • Компактен и стилски Super G3 факс уред
  • Меморија за 512-страници* при испраќање и примање на факсови
  • 15 броеви за бирање со еден допир и 100 меморирани броеви за брзо бирање
  • Автоматски механизам за снабдување со документи, за 30 страници
  • Интуитивен LCD екран кој е едноставен за користење
  • "Сè-во-едно" картриџ
  • Енергетска ефикасност

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS FAX-L150

Брзо, евтино испраќање факсови


Намалете ги вашите трошоци за комуникација на минимум со овој Super G3 факс уред, кој испраќа документи со брзина од само 3 секунди по страница*. Бидејќи факсовите се испраќаат и примаат за најкратко можно време, телефонската линија останува слободна.

Поголема ефикасност


Меморијата за 512 страници* безбедно ги зачувува сите дојдовни документи, така што факсовите ќе можете да ги испечатите и подоцна доколку снема хартија или тонер. Исто така, долгите документи може да се скенираат и зачуваат во меморијата за потоа автоматски да се испратат, а притоа да го намалат времето и трошоците за испраќање на факсови.

Брзо, едноставно ракување


Бирањето броеви не може да биде поедноставно, дури и за неискусните корисници, со можност за пристап до сите броеви кои често ги користите благодарение на 15 броеви за бирање со еден допир и 100 меморирани броеви за брзо бирање. Јасниот и интуитивен 5-линиски LCD екран го прави овој факс уред навистина едноставен за користење.

Попродуктивно работење


Благодарение на автоматскиот механизам за снабдување со документи за 30 страници, корисниците лесно ќе можат да ги зачуваат долгите документи или да ги испратат по факс во една операција, наместо да ја проследуваат секоја страница поединечно. Исто така, фахот за хартија со капацитет за 150 листови заштедува време при секое дополнување на хартија.

Брзо печатење и копирање


Користете го овој факс уред како продуктивен ласерски печатач со брзина од 18 страници во минута преку USB врската. Благодарение на технологијата за брзо печатење на првата страница, времето за загревање од режим на мирување е многу кратко. Исто така, ќе можете да копирате документи со брзина од 11,8 страници во минута.

Едноставно одржување


i-SENSYS FAX-L150 се одликува со евтин "сè-во-едно" картриџ, кој содржи тонер, барабан и сите неопходни делови. Едноставна замена на картриџот за неколку секунди – без неред или потешкотии. Користете оригинален картриџ од Canon и гарантирано ќе добиете континуирано висококвалитетно печатење

Исклучителна енергетска ефикасност


Овој факс уред, кој не е штетен за животната средина, се одликува со врвна енергетска ефикасност и троши само 1,5 вати во режим на мирување.

* Врз основа на стандардот ITU-T табела бр. 1

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS FAX-L150, неговите функции и можности.

Copy

Копирање

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Automatic Document Feeder

Автоматски механизам за снабдување со документи

Брошура

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Зошто да изберете оригинални картриџи за ласерски печатачи од Canon

Откријте повеќе