Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Овој компактен Super G3 факс уред може да се користи и одржува без напор. Нудејќи врвна енергетска ефикасност надополнета со палета на професионални функции за испраќање факсови, тој претставува идеално решение за малите и средните бизниси.

Придобивки

  • Компактен и стилски Super G3 факс уред
  • Меморија за 512-страници* при испраќање и примање на факсови
  • 30 броеви за бирање со еден допир и 100 меморирани броеви за брзо бирање
  • Автоматски механизам за снабдување со документи, за 30 страници
  • Интуитивен LCD екран кој е едноставен за користење
  • "Сè-во-едно" картриџ
  • Енергетска ефикасност
  • Вграден телефон

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS FAX-L170

Брзо и ефикасно испраќање на факсови


Овој Super G3 факс уред може да ги намали вашите трошоци за комуникација на минимум. Тој испраќа документи со брзина од само 3 секунди по страница*. Со испраќање и примање на факсовите за најкратко можно време, телефонската линија останува слободна.

Испраќање факсови без напор


Доколку снема хартија или тонер, меморијата за 512 страници* безбедно ги зачувува сите дојдовни документи, така што факсовите ќе можете да ги испечатите подоцна. За полесно ракување, долгите документи може да се скенираат и зачуваат во меморијата и потоа автоматски да се испратат – заштедувајќи време и пари.

Едноставно и брзо бирање на броеви


Дури и неискусните корисници ќе можат лесно да ракуваат со i-SENSYS FAX-L170. Бирањето броеви не може да биде поедноставно благодарение на 30 броеви за бирање со еден допир и 100 меморирани броеви за брзо бирање кои ви овозможуваат да ги зачувате сите броеви кои често ги користите. Јасниот и интуитивен LCD екран го прави овој факс уред навистина едноставен за користење.

Полесен работен процес


Корисниците лесно ќе можат да ги зачуваат долгите документи или да ги испратат по факс во една операција, наместо да ја проследуваат секоја страница поединечно – благодарение на автоматскиот механизам за снабдување со документи за 30 страници. Исто така, фахот за хартија со капацитет за 150 листови заштедува време при секое дополнување на хартија.

Брзо печатење и копирање


Користете го овој факс уред како продуктивен ласерски печатач со брзина од 18 страници во минута преку USB врската. Благодарение на технологијата за брзо печатење на првата страница, времето за загревање од режим на мирување е многу кратко. Исто така, ќе можете да копирате документи со брзина од 11,8 страници во минута.

Минимално одржување


"Сè-во-едно" картриџот на i-SENSYS FAX-L170, кој содржи тонер, барабан и сите неопходни делови, може да се замени за неколку секунди. Нема неред или потешкотии, а ако користите оригинален картриџ од Canon, гарантирано ќе добиете континуирано висококвалитетно печатење.

Врвна енергетска ефикасност


Овој факс уред, кој не е штетен за животната средина, се одликува со врвна енергетска ефикасност и троши само 1,5 вати во режим на мирување.

Вграден телефон


i-SENSYS FAX-L170 располага со телефон за воспоставување и одговарање на повици, со факс/телефон функција која овозможува автоматско префрлување помеѓу факсови и повици.

* Врз основа на стандардот ITU-T табела бр. 1

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS FAX-L170, неговите функции и можности.

Copy

Копирање

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Automatic Document Feeder

Автоматски механизам за снабдување со документи

Handset as standard

Телефон - стандардно

Брошура

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Зошто да изберете оригинални картриџи за ласерски печатачи од Canon

Откријте повеќе