Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS FAX-L410, неговите функции и можности.

Handset as standard

Телефон - стандардно

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Copy

Копирање

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Зошто да изберете оригинални картриџи за ласерски печатачи од Canon

Откријте повеќе