i-SENSYS MF237w

Поврзан 4-во-1 црно-бел ласерски печатач за мали канцеларии.

i-SENSYS MF237w Canon Office Black Printer

Безжично печатење за вашата мала канцеларија

Мрежен црно-бел ласерски печатач наменет да понуди сè што е потребно за една мала канцеларија: печатење, копирање, скенирање и факс од компјутери, паметни телефони и таблет уреди.

Погледни целосни спецификации

MF237w_FRT

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Автоматски механизам за снабдување со документи

icon

Копирање

icon

Супер G3 ФАКС

icon

Користење и споделување преку мрежа

icon

Панел на допир

icon

USB поврзување

icon

Скенирање со професионален квалитет

icon

Копче за директен избор на скенирање

icon

Безжично користење и споделување

icon

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Погледнете ги сите спецификации

MF237w_FRT

Потрошни материјали

Картриџ 737

Добијте прекрасно црно-бело печатење без заматувања со сè-во-едно картриџот 737 кој функционира беспрекорно со Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw и MF249dw за да ви овозможи приближно 2.400 страници (мерено според ISO/IEC 19752)

CRG-737

Дополнителна опрема

Комплет за телефон 6 (комплет за телефон)

Изборен телефон за испраќање факс.

Telephone

Едноставен сервисен план : врвна поддршка за квалитет

Кога купувате едноставен сервисен план, гарантирана ви е врвна поддршка и заштита за вашиот производ од Canon. Ние ви нудиме избор од ненадминати услуги од однапред конфигурираните пакети со едноставен сервисен план, од инсталирање до поправка и одржување на вашиот производ.

Прочитај повеќе

Bokeh

Промоција со гаранција од 3 години

Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција

Прочитај повеќе

3 year warranty

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи