Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Печатете, копирајте и скенирајте со голема брзина кога вам ви одговара, директно од вашата работна маса со помош на овој компактен црно-бел ласерски печатач. Тој е идеален за во домот или мали канцеларии, едноставен за користење и енергетски ефикасен.

Придобивки

  • 3-во-1 црно-бел ласерски печатач за на маса: печатење, копирање и скенирање
  • Модерен и привлечен дизајн
  • Вертикален екран кој е едноставен за користење
  • 18 стр./мин., време за печатење на првата страница од 7,8 секунди
  • Енергетска ефикасност

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF3010

Извонредно компактен и модерен дизајн


Елегантниот и стилски дизајн во црна боја на MF3010 го прави навистина интелигентен повеќефункционален 3-во-1 ласерски уред. Висококвалитетен црно-бел печатач, скенер и копир во еден уред кој заштедува простор. Овој привлечен и компактен уред, кој е брз и економичен за употреба, лесно може да се вклопи на секоја работна маса. Тој е совршен за лична употреба или за корисници во мали и домашни канцеларии кои не сакаат само печатач и имаат намера да заштедат време и пари.

Едноставно користење


Благодарение на едноставниот и вертикален екран, може да ракувате со MF3010 од удобноста на вашиот стол. Тој ви нуди практичен пристап до сите функции кои ви се потребни без потреба да стоите над машината, а со тоа ќе заштедите време и напор.

Квалитет и брзина


Имајте доверба во високопрофесионалните ласерски испечатени материјали со напредна резолуција на печатење до 1200 x 600 dpi. Таа прикажува повеќе детали и овозможува добивање на остар текст и фина графика. Со брзината за црно-бело печатење на 18 стр./мин., времето за чекање на документите е многу кратко. Технологијата за брзо печатење на првата страница од Canon овозможува и кратко време за печатење на првата страница од 7,8 секунди.

Разновидно скенирање и копирање во боја


Зголемете ја вашата ефикасност со висококвалитетниот скенер во боја. Тој го олеснува скенирањето и копирањето на вашите документи – а со тоа веднаш ја зголемува и вашата продуктивност. Нема потреба од чекање благодарение на времето до излегување на првата копија кое е пократко од 12 секунди. Исто така, ќе можете да скенирате директно на e-mail или, пак, во PDF фајлови со можност за пребарување користејќи го MF Toolbox, за брзо пронаоѓање на вашите документи и фотографии.

Заштедете енергија и скратете ги трошоците


Навистина економичен, MF3010 е предводник во поглед на енергетската ефикасност, без притоа да ги намали перформансите – при што ви овозможува да заштедите пари, а се разбира и да ги намалите емисиите на јаглерод. Повеќефункционалниот уред е усогласен со Energy Star и има типична потрошувачка на енергија (TEC) од 0,6 kWh. Во режим на мирување троши енергија од само 1,4 вати.

"Сè-во-едно" картриџ


Сите неопходни делови се сместени во истиот компактен картриџ за да овозможат ракување без одржување и континуирано висококвалитетно печатење. Овој "сè-во-едно" картриџ, кој содржи тонер, барабан и единици за чистење, можете лесно и уредно да го замените за неколку секунди. Користете автентичен ласерски картриџ од Canon и вашиот повеќефункционален уред ќе биде како нов.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF3010, неговите функции и можности.

Copy

Копирање

Professional Scan quality

Скенирање со професионален квалитет

USB connection

USB поврзување

Брошура

Следни чекори

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan