Canon i-SENSYS MF411dw

i-SENSYS MF411dw

Добивајте резултати со професионален квалитет на едноставен начин со паметниот, практичен и компактен повеќефункционален црно-бел ласерски печатач MF411dw кој овозможува печатење, копирање и скенирање, а нуди и поддршка за мобилни уреди.

Придобивки

  • Повеќефункционален црно-бел ласерски печатач за A4 формати со WiFi кој е специјално направен за мали деловни претпријатија
  • Печатење со професионален квалитет и голема брзина до 33 стр./мин.
  • Едноставно ракување преку интуитивен екран на допир во боја
  • Автоматското двострано печатење го намалува отпадот и трошоците
  • Брзото печатење на првата страница заштедува време и ја зголемува продуктивноста на вашите тимови
  • Безбедно печатење со PIN
  • Печатете од паметни телефони и таблет-уреди со поддршка за AirPrint, Mopria и апликацијата Canon PRINT Business
  • Едноставно се користи со популарните услуги за складирање Cloud
  • Едноставна интеграција во мрежа со опции за управување со уреди
  • Едноставно одржување со практичните сè-во-едно картриџи

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF411dw

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF411dw, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Colour Touch Panel

Панел на допир во боја

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.