Canon i-SENSYS MF419x

i-SENSYS MF419x

Задоволете ги сите ваши потреби поврзани со документи со помош на паметниот, практичен и компактен повеќефункционален црно-бел печатач MF419x. Уживајте во печатење, копирање, скенирање и испраќање факс со ласерски квалитет, како и обемна поддршка за мобилни уреди.

Придобивки

  • Повеќефункционален црно-бел ласерски печатач за A4 формати со WiFi кој е специјално направен за мали работни групи
  • Печатење со професионален квалитет и голема брзина до 33 стр./мин.
  • Едноставно ракување преку интуитивен екран на допир во боја
  • Автоматското двострано печатење го намалува отпадот и трошоците
  • Брзото печатење на првата страница заштедува време и ја зголемува продуктивноста на вашите тимови
  • Безбедно печатење со PIN
  • Печатете од паметни телефони и таблет-уреди со поддршка за AirPrint, Mopria и апликацијата Canon PRINT Business
  • Едноставно се користи со популарните услуги за складирање Cloud
  • Едноставна интеграција во мрежа со опции за управување со уреди и со печатењето
  • Едноставно одржување со практичните сè-во-едно картриџи

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF419x

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF419x, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

Colour Touch Panel

Панел на допир во боја

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.