Canon i-SENSYS MF6140dn

i-SENSYS MF6140dn

Добијте едноставно и практично црно-бело печатење со овој тенок 4-во-1 печатач со поддршка за Cloud. Брзо и енергетски-ефикасно користење и печатење со брзина од 33стр./мин. за заштеда на време и пари.

Придобивки

  • Apple AirPrint и Google Cloud Print
  • Црно-бело печатење со 33стр./мин.
  • Скенирање на USB
  • Автоматско двострано печатење и скенирање
  • Копчиња со решенија
  • TEC ознака од 1,3 KWh/неделно
  • Функционалност SEND
  • Макс. капацитет од 800 листови

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF6140dn

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF6140dn, неговите функции и можности.

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Network scanning

Скенирање преку мрежа

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Paper Save Copy shortcut key

Копче за директен избор на копирање со заштеда на хартија

USB connection

USB поврзување

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Copy

Копирање

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Professional Scan quality

Скенирање со професионален квалитет

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan