Canon i-SENSYS MF6180dw

i-SENSYS MF6180dw

Добијте едноставно и практично црно-бело печатење со овој 4-во-1 печатач со Wi-Fi и поддршка за Cloud. Брзо и енергетски-ефикасно користење и печатење со брзина од 33стр./мин. за заштеда на време и пари.

Придобивки

  • Мрежно функционирање преку Wi-Fi
  • Apple AirPrint и Google Cloud Print
  • Црно-бело печатење со брзина до 33стр./мин.
  • Скенирање на USB
  • Компатибилност со PostScript и PCL
  • Автоматско двострано печатење и скенирање
  • Копчиња со решенија
  • TEC ознака од 1,3 KWh/неделно
  • Функционалност SEND
  • Макс. капацитет од 800 листови

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF6180dw

Печатете од кое било место и кој било уред


Ослободете го вашето деловно работење со можноста за печатење од и скенирање кон голема палета на уреди. Богатите функции, како Google Cloud Print и Apple AirPrint, им овозможуваат на корисниците да се поврзат со печатачот од голем број различни компјутери или мобилни уреди.

Црно-бело печатење со побрз одзив


Добивајте резултати за пократко време кога најмногу ви се потребни, со помош на технологијата за брзо печатење на првата страница која овозможува брзо започнување со печатењето од режим на мирување, брзина на печатење од 33стр./мин. и печатење на првата копија за 6 секунди. Капацитетот од 800 листови со изборниот фах за хартија ја намалува потребата за постојано полнење во текот на динамичните периоди.

Голема компатибилност за едноставна интеграција


Интегрирајте го овој уред, кој може да се поврзе во мрежа, во вашето постоечко опкружување за печатење на едноставен начин, со поддршката за PCL 5e, PCL 6 и PostScript Level 3.

Подобрете ги работните процеси


Зголемете ја продуктивноста и рационализирајте ги работните процеси со можноста за директно скенирање кон e-mail, мрежни фолдери или USB уреди. Функцијата за испраќање на Canon може лесно да се користи преку копчињата на допир кои ви овозможуваат лесно подесување на дестинации, а компактниот PDF формат ви нуди слики со одличен квалитет и мала големина на фајловите, што ја подобрува ефикасноста на документите.

Лесно се користи и управува


Извлечете максимум од вашата машина со копчињата кои нудат решенија со едно притиснување и овозможуваат едноставно подесување и интуитивниот 5-линиски LCD екран кој прикажува повеќе информации таму каде што ви се потребни – на екранот. Далечинскиот кориснички интерфејс (RUI) ви овозможува да го конфигурирате и контролирате вашиот печатач од кое било место на мрежата, со пристап врз основа на идентификација со цел да ги заштитите основните подесувања.

Безбедно печатење


Печатете важни документи кон споделени уреди со сигурност, благодарение на функцијата за безбедно печатење од Canon. Печатете задачи кои се складирани во RAM меморијата на печатачот и до кои можете да пристапите преку PIN код, добивајќи безгрижност и сигурност без дополнителни трошоци.

Енергетска ефикасност и евтина цена


Заштедете енергија и пари со врвната енергетска ефикасност и економичното печатење. i-SENSYS MF6180dw нуди типична потрошувачка на електрична енергија (TEC) од само 1,3 kWh/неделно, а автоматското двострано печатење заштедува значителна количина на хартија.

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF6180dw, неговите функции и можности.

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Network scanning

Скенирање преку мрежа

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Paper Save Copy shortcut key

Копче за директен избор на копирање со заштеда на хартија

USB connection

USB поврзување

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Copy

Копирање

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Super G3 FAX

Супер G3 ФАКС

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Professional Scan quality

Скенирање со професионален квалитет

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan