Canon i-SENSYS MF8540Cdn

i-SENSYS MF8540Cdn

Практичен повеќефункционален уред во боја со можност за печатење од мобилни уреди. Овозможува зголемување на продуктивноста во вашето деловно работење со помош на неговите практични функции.

Придобивки

  • Автоматско двострано мрежно печатење, копирање и скенирање во боја
  • Можност за поврзување во мрежа со поддршка за PCL 5c/6
  • Apple AirPrint™ и Google Cloud Print
  • 20 стр./мин. за печатење во боја и црно-бело
  • Копчиња со решенија за лесно скенирање, еколошко копирање и безбедно печатење
  • 7-линиски LCD екран
  • Скенирајте на e-mail, мрежен фолдер и USB мемориски уред
  • Енергетска ефикасност

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS MF8540Cdn

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS MF8540Cdn, неговите функции и можности.

User friendly colour display

Практичен екран во боја

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Network scanning

Скенирање преку мрежа

Duplex Automatic Document Feeder

Автоматски двонасочен механизам за вовлекување документи

Scanning shortcut key

Копче за директен избор на скенирање

Paper Save Copy shortcut key

Копче за директен избор на копирање со заштеда на хартија

USB connection

USB поврзување

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Colour Copy

Копирање во боја

High print quality

Печатење со висок квалитет

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

Scan to USB key

Скенирање кон USB уред

Professional Scan quality

Скенирање со професионален квалитет

Scan to email & folder

Скенирање кон e-mail и фолдер

Secure print

Безбедно печатење

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan