Canon LV-8235 UST Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

DLP™ чип

Големина и број

0,65” дијагонала, еден чип

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1280 x 800 (WXGA), 1024000 пиксели

ОПТИКА

Тип на ламба

275W NSHA

F број на објектив и фокусна должина

F2,5; f=4,83mm

Зум зголемување и контрола

1,0x фиксно

Контрола на фокус

Рачно

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

2500 лумени

Униформност на осветлување

78%

Сооднос на контрастот

2000:1

Покриеност на растојание на проекција

23,0cm - 45,5cm (32cm за слика од 80 инчи)

Големина на екран

60” - 110” (1,29m x 0,81m - 2,37m x 1,48m)

Зголемување со дигитален зум

0,5x - 2x

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: рачно +/- 5°

Дигитална RGB компатибилност

WSXGA+ / SXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

(WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

Компонентен видео систем за скенирање

1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Видео / S-Video системи на боја

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Режими на приказ

Презентација, стандардно, висок контраст, кино, табла (зелена), табла во боја (црвена, сина, жолта, зелена), корисник 1 - 4

Подобрување на слика

10–битна репродукција на бои (1,07 милијарди бои)

Вграден звучник

10,0W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален видео и аудио влез

HDMI™ V1.3 (со функција Deep Colour)

Аналоген RGB влез 1

Мини D-Sub 15-пин. (компонентно видео преку изборен кабел / SCART–RGB преку изборен кабел)

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (споделен со RGB излез)

Аналоген RGB излез

Мини D-Sub 15-пин. (споделен со RGB влез 2)

S-Video влез

Мини DIN 4-пин.

Композитен видео излез

RCA x1

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок (влез за RGB 1)

Аудио влез 2

3,5mm стерео мини приклучок (влез за RGB 2)

Аудио влез 3

RCA x2 (L/R) (влез за видео)

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

Сервисен приклучок / контрола на проектор

Мини D-Sub 9-пин. (RS232c)

Приклучок за мрежа

RJ-45

Излез за 3D синхронизација

Мини DIN 3-пин.

Преден механизам за подигнување

2x механички ногарки (фино прилагодување)

REAR ADJUSTMENT MECHANISM

Димензии (Ш x В x Д)

321mm x 178mm x 386mm (со испакнатите делови)

Тежина

6,2 kg

Извор на напојување со енергија

100-120 / 200-240 V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Режими - нормален: 375W / еко: 305W


Режим на мирување: 11,5W / режим на подготвеност: 0,85W

Ниво на шум

Режими - нормален: 36dBA / еко: 28dBA

Работни услови

+5°C до +40°C

Услови на складирање

-10°C to +60°C

Гаранција

3 години