Powershot G9 X Mark II

Canon LV-HD420

Пренослив Full HD проектор кој е идеален за презентации во поголеми простории и училници и кој нуди светли и јасни слики со одличен контраст.

Побарајте информации

Галерија

Извонредно пренослив Full HD проектор со високи перформанси

Совршен спој од преносливост и перформанси - проекторот LV-HD420 се одликува со DLP™ технологија, Full HD резолуција и компатибилност со MHL сместени во лесно и тенко куќиште кое е идеално за училници и соби за состаноци.

Погледни целосни спецификации

Преземете материјали за продажба

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Осветленост

4.200 лумени

Резолуција

1920 x 1080

Сооднос на контрастот

8.000:1

Моќност на лампата

310 W

Зум

1,5x, рачно

Големина на екран

30-320 инчи

Звучник

10 W (моно)

Тежина

3,4 kg

Погледнете ги сите спецификации

LV-HD420

Поврзани производи