Canon LV-WX300ST Спецификации

ОПТИКА

Тип на лампа

190W P-VIP

F број на објектив и фокусна должина

F2,60; f=6,9mm

Зум зголемување и контрола

1,0x фиксно

Контрола на фокус

Рачно

Поместување на објектив

55% (фиксно)

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

3000 лумени (2200 лумени во еко режим)

Униформност на осветлување

70%

Сооднос на контрастот

2300:1 (со контрола на лампата)

Покриеност на растојание на проекција

0,74m – 1,26m (1,05m за слика од 100”)

Големина на екран

70” - 120” (151 x 94cm - 258 x 162cm)

Сооднос на проектирање

0.49:1

Зголемување со дигитален зум

2x максимум

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: рачно -18° / +12°

Дигитална RGB компатибилност

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

(UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA) / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Видео / S-Video системи на боја

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Режими на приказ

Презентација, стандарден, sRGB, видео, корисник 1 и 2

Вграден звучник

10W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB / дигитален видео влез

HDMI™ V1.3

Аналоген RGB влез 1

Мини D-Sub 15-пин. (компонентно видео преку изборен кабел)

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (компонентно видео преку изборен кабел)

S-Video влез

Мини DIN 4-пин.

Композитен видео излез

RCA x1

Аудио влез

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

Контрола на проекторот

Мини D-Sub 9-пин. (RS-232C)

Приклучок за мрежа

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

Сервисен приклучок

USB тип B

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

1x механичка ногарка, максимално подигнување на слика 6°

Заден механизам за прилагодување

1x механичка ногарка

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

282mm x 118mm x 268mm (со испакнатите делови)

Тежина

2,8kg

Извор на напојување со енергија

100V - 240V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Нормален режим: 330W / еко режим: 270W / режим на подготвеност: 3W, режим на подготвеност (исклучен LAN): 0,5W

Ниво на шум

Нормален режим: 36dBA / еко режим: 29dBA

Работни услови

0°C до +40°C

Гаранција

3 години