Canon LV-X420

Canon LV-X420

Пренослив XGA проектор кој е идеален за презентации во поголеми простории и училници и кој нуди светли и јасни слики со одличен контраст.

Побарајте информации

Галерија

DLP технологија за остри и богати слики во 4:3 формат

Јасни и детални слики во комбинација со практични опции за поврзување што нудат многу предности. Мрежна контрола и поддршка за мобилни уреди што ги зголемуваат можностите, едноставно одржување, мали работни трошоци и 3-годишна гаранција за лампите од Canon*.

*Потребна е регистрација. Важат сите правила и услови.

Погледнете ги сите спецификации

Преземете материјали за продажба

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

Canon LV-X420 Connectivity

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Осветленост

4.200 лумени

Резолуција

1024 x 768

Сооднос на контрастот

10.000:1

Моќност на лампата

310 W

Зум

1,5x, рачно

Големина на екран

30-260 инчи

Звучник

10 W (моно)

Тежина

3,4 kg

Погледнете ги сите спецификации

LV-X420

Поврзани производи