Canon LV-WX300UST Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

DLP™ чип

Големина и број

0,65" дијагонала, еден чип

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1280 x 800 (WXGA), 1024000 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

230 W

F број на објектив и фокусна должина

F2,5; f=5,1mm

Зум зголемување и контрола

1,0x фиксно

Контрола на фокус

Рачно

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

3000 лумени (2500 во еко режим)

Униформност на осветлување

75%

Сооднос на контрастот

7500:1 (автоматски светилка) / 2300:1

Покриеност на растојание на проекција

28,2 cm - 44,5 cm (28,2 cm за слика од 80 инчи)

Големина на екран

80" - 100" (1,29 m x 0,81 m - 21,5 m x 1,35 m)

Сооднос на проектирање

0.35:1

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: рачно +/-40°

Дигитална RGB компатибилност

UXGA / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

UXGA / SXGA+ / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / Mac

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p / 480i

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p / 480i

Видео / S-Video системи на боја

PAL B/G/H/I, / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Режими на приказ

Презентација, стандарден, sRGB, видео, корисник 1 и 2

Подобрување на слика

10-битна репродукција на бои (1,07 милијарди бои)

Вграден звучник

10,0 W x 2 RMS

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB / аналоген RGB влез 1

HDMI™ V1.3 x 2 (со Deep Colour)

Аналоген RGB влез 1

Мини D-Sub 15-пин. (компонентно видео преку изборен кабел / SCART-RGB преку изборен кабел)

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (споделен со RGB излез)

Аналоген RGB излез

Мини D-Sub 15-пин. (споделен со RGB влез 2)

S-Video влез

Мини DIN 4-пин.

Композитен видео излез

Мини DIN 4-пин.

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок (влез за RGB 1)

Аудио влез 2

RCA (L/R) влез за видео

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

Сервисен приклучок / контрола на проектор

Мини D-Sub 9-пин. (RS232c)

Приклучок за мрежа

RJ-45

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

1 x вртлива ногарка (фино прилагодување)

Заден механизам за подигнување

2 x вртливи ногарки

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

287,7 mm x 186 mm x 374,5 mm (со испакнатите делови)

Тежина

5 kg

Извор на напојување со енергија

100-120 / 200-240 V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Режими - нормален: 310W / еко: 260W

Ниво на шум

Режими - нормален: 33dBA / еко: 29dBA

Работни услови

0°C до +40°C

Услови на складирање

-10°C до +60°C

Гаранција

3 години

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено

Подлежност на промена без претходна најава.