LV-X310ST

Овој пренослив XGA проектор со проекција на мала оддалеченост е лесен, компактен и прикажува осветлени и остри слики на кратки растојанија. Сигурното користење и малите трошоци за користење го прават идеален избор за корисниците кои сакаат ниски цени.

LV-X310ST

Придобивки

  • Прикажувајте остри и висококвалитетни слики со класична XGA резолуција (1024 x 768 пиксели)
  • Уживајте во светли бои и длабоки црни тонови со светлина од 3.100 лумени и сооднос на контрастот од 10.000:1
  • Прикажувајте големи слики на мала оддалеченост со објективот за проекција на мала оддалеченост од 0,61:1
  • Уживајте во остри и детални слики благодарение на DLP™ панелот
  • Лесен и компактен, со тежина од само 2,8 kg за лесно пренесување
  • RJ-45 и HDMI™ приклучоци компатибилни со MHL, поддршка за 3D содржини преку DLP-Link системот
  • Вертикалната и хоризонталната трапезоидна корекција (+/-15°) создава реалистични слики
  • Функцијата за прилагодување на боите по 6 оски и за бои на екранот се приспособува кон вашето опкружување
  • Век на траење на лампата до 6.000 часа и 3-годишна гаранција за замена на лампата*
  • Вграден звучник од 10 W, линиски аудио излез и тивко функционирање со само 29 dB

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon LV-X310ST

Светла и прецизна слика на мала оддалеченост


LV-X310ST од Canon е идеален избор за организациите на кои им е потребен пренослив проектор со проекција на мала оддалеченост што нуди неверојатен квалитет и претставува одлична вредност за парите. Вашата публика ќе ужива во прецизни и остри слики со стандардна XGA резолуција (1024 x 768 пиксели), со светли и реалистични бои и со длабоки црни тонови благодарение на светлината од 3.100 лумени и соодносот на контрастот од 10.000:1 на проекторот. Соодносот на проектирање од 0,61:1 и наменскиот фиксен објектив за проекција на мала оддалеченост со 1,0 x ви нудат голем избор на опции за поставување - како проектирање слика од 2,5m на оддалеченост од само 1,5m. Во комбинација со технологијата за DLP панели за подобар квалитет на сликата, LV-X310ST нуди импресивен сооднос помеѓу цената и перформансите.

Одлични резултати на едноставен начин


Добијте совршени геометриски слики, дури и во мали простории, благодарение на вертикалната и хоризонталната трапезоидна корекција од +/- 15°. Во опкружувањата каде што природната светлина е премногу силна или на места каде што треба да се проектира на обоени површини, функцијата за корекција на боите што се прикажуваат автоматски ќе ви помогне да уживате во светли слики и природни бои. А за да ви помогне да проектирате прекрасни слики во речиси секакви услови, прилагодувањето на боите во 6 оски ќе ви понуди прецизна контрола врз нијансите, заситувањето и други важни параметри.

Поврзете го на ваш начин


Користете го вашиот LV-X310ST за да проектирате висококвалитетни слики од голем број различни извори благодарение на неговиот голем избор на влезови. Влезниот HDMI приклучок ќе ви овозможи да го искористите излезниот HDMI приклучок на вашиот лаптоп за да уживате во поостри и подетални слики, а прекрасните 3D содржини се репродуцираат едноставно преку системот DLP-Link. Компатибилноста со MHL нуди дополнителна практичност и ви овозможува да проектирате од сите таблет-уреди и паметни телефони кои поддржуваат MHL преку HDMI приклучокот на проекторот. Поврзувањето, контролата и одржувањето преку ИТ мрежа е многу едноставно благодарение на мрежниот приклучок RJ-45, со кој се минимизираат напорите на ИТ тимот.

Лесен и пренослив


Со тежина од само 2,8 kg, компактната големина на лесниот LV-X310ST го прави практичен за носење на состаноци, предавања, семинари или презентации. За полесен транспорт за време на патувањата, изберете ја изборната мека заштитна торбичка за носење. И поврзувањето на вашиот проектор кога ќе пристигнете на вашата дестинација е едноставно: сите негови приклучоци се практично групирани за неверојатно брз пристап. Разубавете ги вашите презентации и зголемете го задоволството кај вашата публика со поврзување аудио извор во вградениот висококвалитетен звучник или со поврзување засилувач или PA систем со проекторот преку линискиот аудио излез.

Намалете ги трошоците, а не квалитетот


Изберете го LV-X310ST поради малите трошоци за користење. Лампите траат до 6.000 часа во еко режим, а извонредната 3-годишна гаранција* на лампата ефикасно ги елиминира трошоците за замена на лампата во период од 3 години, во случај на дефект на лампата при стандардно користење. Потрошувачката на енергија изнесува само 350 W при работа (240 W во еко режим) и ви помага во намалувањето на вашите трошоци и во создавање на одржлива организација. Трошоците за одржување се минимални благодарение на дизајнот без филтер, а лампите можат лесно да се менуваат преку горниот панел на проекторот. А за да бидете сигурни дека на вашата публика нема да ѝ пречи шумот во заднина, вентилаторот на LV-X310ST работи со само 29 DB во еко режим.

*Различно во зависност од земјата. Производот треба да се регистрира во период од 60 дена.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon LV-X310ST, неговите функции и можности.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI приклучок

Industry standard control protocol

Протокол за контрола со индустриски стандард

MHL

MHL