Canon LV-X310ST Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

DLP со 1 чип

Големина и број

Дијагонала од 0,55” x 1

Сооднос на слика

4:3

Стандардна резолуција

1024 x 768 (XGA), 786.432 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

Лампа со жива и извонредно висок притисок со јачина од 210 W

F број на објектив и фокусна должина

F2.6; f=6,9mm

Зум зголемување и контрола

НЕМА

Контрола на фокус

Рачно

Поместување на објектив

Вертикално: 65%, фиксно

Век на траење на лампата

4000 (стандарден), 6000 (еко)

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

3100 / 2450 лумени

Униформност на осветлување

80%

Сооднос на контрастот

10.000:1 (целосно вклучено / целосно исклучено)

Покриеност на растојание на проекција

0,74m – 1,49m

Големина на екран

60” - 120” (122 x 91cm - 244 x 183cm)

Сооднос на проектирање

0.61:1

Зголемување со дигитален зум

2x

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: +/-15°


Хоризонтално: +/-15°

Дигитална RGB компатибилност

UXGA / WXGA+ / SXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

UXGA / WXGA+ / SXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA / MAC

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

MHL влез

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Видео / S-Video системи на боја

PAL / PAL-M / PAL-N / NTSC / NTSC4.43 / SECAM/Pal-60

Вграден звучник

10W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB / дигитално видео / MHL

HDMI™ V1.3 (со Deep Colour), MHL влез

Аналоген RGB влез 1

Мини D-Sub 15-пин.

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин.

S Video влез

Мини Din4

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

USB приклучок

Сервисен приклучок - USB тип B

Контрола на проекторот

Мини D-Sub 9-пин. RS-232C

Мрежен LAN приклучок

RJ-45 (100BASE-TX / 10BASE-T)

МЕХАНИЗМИ

Механизам за подигнување

Една предна и една задна вртлива ногарка, максимално подигнување на сликата од 6°

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

282mm x 117,9mm x 267,5mm (со испакнатите делови)

Тежина

2,8kg (6,2 lbs)

Извор на напојување со енергија

100V - 240V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Нормален режим: 350 W / еко режим: 240 W / режим на подготвеност: 3 W / режим на подготвеност (исклучен LAN): 0,5 W

Ниво на шум

Нормален режим: 36dBA / еко режим: 29dBA

Работни услови

0°C до +40°C

Услови на складирање

-10°C до +60°C

Гаранција

3 години

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено

Подлежност на промена без претходна најава.