Canon LX-MW500 Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

DLP™ чип

Големина и број

0,65" дијагонала, еден чип

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1280 x 800 (WXGA), 1024000 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

370W

F број на објектив и фокусна должина

F15.75-25.1mm; f=2.45-3.07mm

Зум зголемување и контрола

1,6x

Контрола на фокус

Рачно

Поместување на објектив

В: 52,5% - 57,5% (рачно)

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

5000 лумени (4000 во еко режим)

Униформност на осветлување

75%

Сооднос на контрастот

3750:1

Покриеност на растојание на проекција

1,45m - 5,82m (2,4m-3,9m за слика од 100")

Големина на екран

60"-240" (1,3m x 0,8m - 5,1 x 3,2m)

Сооднос на проектирање

1,12-1,8:1 (пресметано на слика од 100")

Зголемување со дигитален зум

2x

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално и хоризонтално: +/-30° рачно

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

MHL влез

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Видео / S-Video системи на боја

PAL / PAL-M / PAL-N / PAL-60 / NTSC / NTSC4.43 / SECAM

Режими на приказ

Презентација, стандарден, sRGB, видео, корисник 1 и 2

Вграден звучник

10W x 2 RMS

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB / аналоген RGB влез

Мини Dsub 15x2

Дигитален RGB / аналоген RGB излез

Мини Dsub 15x2

Дигитален компјутерски / дигитално видео / MHL

HDMI / MHL

Дигитален компјутерски / дигитален видео влез

HDMI

S-Video влез

Мини DIN 4-пин.

Композитен видео излез

RCA

Аудио влез Д и Л

RCA x 2

Аудио влез 2

Мини стерео приклучок од 3,5mm x 1

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

USB сервисен приклучок

Тип B

Контрола на проекторот

Мини D-Sub 9-пин. (RS232c)

Приклучок за мрежа

RJ-45 (100Base-TX / 10Base-T) / HDBase-T¹

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

2 x вртливи ногарки (агол на подигнување до 4,5°)

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

465mm x 112mm x 261mm (без испакнатите делови)

Тежина

5,4kg

Извор на напојување со енергија

100-240 V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Режими - нормален: 500W / еко: 400W
Режим на подготвеност: (вклучен/исклучен LAN) 3W / 0,5W

Век на траење на лампата

Нормален: 2000 ч. / Еко: 2500 ч.

Ниво на шум

Нормален: 38dB / Еко: 35dB

Работни услови

0°C до +40°C

Услови на складирање

-10°C до +60°C

Гаранција

3 години

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено

Подлежност на промена без претходна најава.

Фуснота

¹ Кога е во режим на подготвеност, вклучувањето на напојувањето не се прифаќа како контролна наредба преку HDBaseT.