Canon XEED WUX450ST Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

LCOS рефлективен екран, TFT активна матрица

Големина и број

0,71" дијагонала, 3 панели

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

260W NSHA

F број на објектив и фокусна должина

F2,7; f=8,8mm

Зум зголемување и контрола

1,0x оптички (фиксен)

Контрола на фокус

Рачно

Поместување на објектив

Вертикално: 0% до +75%, рачно
Хоризонтално: +/-10%, рачно

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

4500 лумени (3460 лумени во еко режим)

Униформност на осветлување

80%

Сооднос на контрастот

2000:1

Покриеност на растојание на проекција

0,35m - 3,64m (1,2m за слика од 100")

Големина на екран

30" - 300" (65 x 40cm - 646 x 404cm)

Сооднос на проекција

0.56 : 1

Зголемување со дигитален зум

Макс. 12x

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: +/-12°
Хоризонтално: +/-12°

Дигитална RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

HDBaseT влез

Еквивалент на влезниот сигнал кај HDMI приклучокот

Поддржани видови на датотеки преку USB

JPEG фотографија

Вграден звучник

5,0W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB влез

DVI-I 29-пин. (споделен)

Дигитален видео и аудио влез

HDMI (со функција Deep Colour)

Аналоген RGB влез 1

DVI-I 29-пин. (споделен)

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (компонентен преку изборен адаптерски кабел)

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио влез 2

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

USB приклучок

USB тип A

Сервисен приклучок / контролор RS232C

Мини D-Sub 9-пин.

Приклучок за мрежа

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Приклучок за мрежа

RJ-45 (HDBaseT)

Жичен далечински управувач

3,5mm стерео мини приклучок

Wi-Fi

IEEE 802.11b / g / n. До 25m. Инфраструктурен режим и PjAP режим

Wi-Fi WPS

Метод со притиснување копче (PBS) и метод со PIN код (PIN)

Шифрирање на Wi-Fi

Отворено / WEP / WPA-PSK TKIP / WPA-PSK AES / WPA2-PSK TKIP / WPA2-PSK AES

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

Две вртливи ногарки, максимално подигнување на слика 6°

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

337mm x 136mm x 415mm

Тежина

6,3kg

Извор на напојување со енергија

100V - 240V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Нормален режим: 365W / еко режим: 295W / режим на подготвеност: 1,8W / режим на подготвеност (исклучен LAN и HDBaseT): 0,2W

Век на траење на лампата

3000 ч. / 5000 ч. (еко режим)

Ниво на шум

37dBA / 30dBA (еко режим)

Работни услови

0°C до +40°C, 20%RH - 85%RH

Услови на складирање

-20°C до +60°C

Гаранција

3 години

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено

Подлежност на промена без претходна најава.