Canon XEED WUX500 Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

LCOS рефлективен екран, TFT активна матрица

Големина и број

0,71" дијагонала, 3 панели

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

250W NSHA

F број на објектив и фокусна должина

F2,8; f=21,7 - 39,0mm

Зум зголемување и контрола

1,8x рачно

Контрола на фокус

Рачно

Поместување на објектив

Вертикално: 0% до +60%, рачно
Хоризонтално: +/-10%, рачно

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

5000 лумени (3800 лумени во еко режим)

Униформност на осветлување

90%

Сооднос на контрастот

2000:1 (целосно вклучено / целосно исклучено)

Покриеност на растојание на проекција

1,2m - 16,2m (3,0m - 5,4m за слика од 100")

Големина на екран

40" - 300" (86 x 54cm - 646 x 404cm)

Сооднос на проекција

1.39 - 2.51 : 1

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: +/-20°
Хоризонтално: +/-20°

Дигитална RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

Поддржани типови на фајлови

JPEG фотографија

Вграден звучник

5,0W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB влез

DVI-I 29-пин. (споделен)

Дигитален видео и аудио влез

HDMI (со функција Deep Colour)

Аналоген RGB влез 1

DVI-I 29-пин. (споделен)

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (компонентен преку изборен адаптерски кабел)

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио влез 2

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

USB приклучок

USB тип A

Сервисен приклучок / контрола на проектор

Мини D-Sub 9-пин.

Приклучок за мрежа

RJ-45 (HDBaseT / 1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Жичен далечински управувач

3,5mm стерео мини приклучок

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

Две вртливи ногарки, максимално подигнување на слика 6°

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

337mm x 136mm x 370mm

Тежина

5,9kg

Извор на напојување со енергија

100V - 240V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Нормален режим: 365W / еко режим: 295W / режим на подготвеност: 1,3W / режим на подготвеност
(исклучен LAN и HDBaseT): 0,2W

Ниво на шум

Нормален режим: 37dBA / еко режим 30dBA

Работни услови

0°C до +40°C

Услови на складирање

-20°C до +60°C

Гаранција

3 години

Видео

HDMI1.4(EDID,HDCP)

Аудио

Преку HDMI
Не е можна проекција преку HDBaseT/HDMI PbyP.

Етернет

Нема поддршка за функцијата за намалување

Контрола

RS-232C

Енергија

Не е поддржано
Нема поддршка за напојување на проекторот.