Canon XEED WUX6010 Спецификации

ПАНЕЛ

Тип

LCOS рефлективен екран, TFT активна матрица

Големина и број

0,71” дијагонала, 3 панели

Сооднос на слика

16:10

Стандардна резолуција

1920 x 1200 (WUXGA), 2304000 пиксели

ОПТИКА

Тип на лампа

340W / 264W NSHA

F број на објектив и фокусна должина

F1,89 – F2,65; f=23,0 – 34,5mm (објектив RS-IL01ST)

Зум зголемување и контрола

1,5x моторизирано

Контрола на фокус

Моторизирано

Поместување на објектив

Вертикално: -15% до +55%, моторизирано


Хоризонтално: +/-10%, моторизирано

СЛИКА И ЗВУК

Осветленост

6000 лумени (4660 лумени во еко режим)

Униформност на осветлување

88%

Сооднос на контрастот

2000:1 (целосно вклучено / целосно исклучено)

Покриеност на растојание на проекција

1,3m – 29,0m (3,2m - 4,8m за слика од 100", објектив RS-IL01ST)

Големина на екран

40” - 600” (86 x 54cm - 1292 x 808cm)

Сооднос на проектирање

1.49:1 - 2.24:1

Зголемување со дигитален зум

1x – 12x

Опсег на трапезоидна корекција

Вертикално: +/-20° Хоризонтално: +/-20°

Дигитална RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Аналогна RGB компатибилност

WUXGA / UXGA / WSXGA+ / SXGA+ / WXGA+ / FWXGA / WXGA / SXGA / XGA / SVGA / VGA

Дигитални видео системи за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 480p

Компонентен видео систем за скенирање

1080p / 1080i / 720p / 576p / 576i / 480p / 480i

HDBBaseT влез

Еквивалент на влезниот сигнал од дигиталниот RGB приклучок и дигиталниот видео приклучок

Префрлување податоци преку USB

JPEG фотографија

Вграден звучник

5W RMS, моно

ПРИКЛУЧОЦИ

Дигитален RGB / аналоген RGB влез 1

DVI-I 29-пин.

Дигитален видео и аудио влез

HDMI V1.3 (со функција Deep Colour)

HDBaseT влез

RJ-45 (HDBaseT) Слика, звук, сигнал за контрола и мрежа

Аналоген RGB влез 2

Мини D-Sub 15-пин. (компонентен преку изборен адаптерски кабел)

Аудио влез 1

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио влез 2

3,5mm стерео мини приклучок

Аудио излез

3,5mm стерео мини приклучок (варијабилно ниво)

USB приклучок

USB тип A

Сервисен приклучок / контрола на проектор

Мини D-Sub 9-пин.

Приклучок за мрежа

RJ-45 (1000BASE-T / 100BASE-TX / 10BASE-T)

Жичен далечински управувач

3,5mm стерео мини приклучок

МЕХАНИЗМИ

Преден механизам за подигнување

Две вртливи ногарки, максимално подигнување на слика 6°

КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии (Ш x В x Д)

380mm x 170mm x 430mm

Тежина

8,5kg (без објектив)

Извор на напојување со енергија

100V - 240V AC, 50/60Hz

Потрошувачка на енергија

Нормален режим: 465W / еко режим: 370W / режим на подготвеност: 0,3-2,0W (во зависност од поставките на мрежата и HDBaseT)

Ниво на шум

Нормален режим: 40dBA / еко режим: 36dBA

Работни услови

0°C до +40°C

Услови на складирање

-30°C до +60°C

Гаранција

3 години

Одрекување од одговорност

Сите податоци се базираат на стандардните методи за тестирање на Canon, освен ако не е поинаку назначено

Подлежност на промена без претходна најава.