i-SENSYS MF231

XEED WUX6500 од Canon

Монтажен проектор WUXGA со многубројни функции, кристално чиста обработка на слика, 6500 лумени, 5 различни објективи и поврзување преку HDBaseT. (Не се произведува)

Побарајте информации

Галерија

Осветлен монтажен проектор со WUXGA резолуција

Моќен проектор со врвни перформанси, одличен квалитет, кристално чиста обработка на слика – WUXGA резолуција што се проектира со 6500 лумени – како и поврзување преку HDBaseT и можност за користење пет изборни објективи.

Погледнете ги сите спецификации

Калкулатор за оддалеченост / CAD податоци

Брошура за проектори XEED

Лист за продажба

Кориснички команди

6500-fsl

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

За моќна светлина и голем сооднос на контрастот

icon

Репродукција на Full HD видео записи со совршени детали

icon

HDMI приклучок

icon

Поддржува HD видео, звук и контрола

icon

Протокол за контрола со индустриски стандард

icon

Crestron

icon

Продолжена гаранција за XEED од 3 години

icon

Промоција за 3-годишна гаранција на лампата

Погледнете ги сите спецификации

6500-fsr

Дополнителна опрема

Поврзани производи