Canon i-SENSYS LBP251dw

i-SENSYS LBP251dw

Овој црно-бел ласерски печатач за A4 формати е брз, практичен за користење и сигурен. Благодарение на одличниот избор на опции за Cloud услуги и мобилни уреди, тој е совршен за висококвалитетното печатење кое им е потребно на работните групи и мали деловни претпријатија.

Придобивки

  • Сигурен црно-бел ласерски печатач за A4 формати за мали работни групи и деловни претпријатија
  • Паметниот и компактен дизајн е идеален за во простории во кои постои личен контакт со клиентите и мали простории
  • Брзото и висококвалитетно печатење до 30 стр./мин. им помага на тимовите да работат поефикасно
  • Зголемете ја продуктивноста со печатење материјали за неколку секунди, дури и од режим на мирување
  • Совршен за вообичаени задачи за печатење како формулари, фактури, потврди и забелешки за испорака
  • Доследна сигурност и квалитет преку сè-во-едно картриџите за замена од Canon
  • Бесплатна апликација од Canon која се користи во движење со вашите уреди од Apple и уреди со Android
  • Моќни опции за поврзување како Apple AirPrint™ и Google Cloud Print
  • Функциите за заштеда на енергија како автоматското исклучување ви помагаат во одржливоста на вашето деловно работење
  • Едноставен за интегрирање и управување преку мрежа

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS LBP251dw

Идеален прв чекор за квалитетно деловно печатење


Дали треба да го преземете првиот чекор за набавување деловен квалитетен печатач, бидејќи сакате побрзо и посигурно печатење со поголема брзина? Црно-белиот ласерски печатач i-SENSYS LBP251dw за A4 формати е вистинскиот избор. Малите деловни тимови и работни групи ќе можат да ги извршуваат секојдневните задачи за печатење со поголема брзина од 30 стр./мин. и ќе можат да започнат да печатат од режим на мирување или на подготвеност за само неколку секунди. А благодарение на компактната големина и паметниот изглед, тој е идеален за во опкружувања во кои постои личен контакт со клиентите или во опкружувања со ограничен простор.

Постојан квалитет, едноставно користење и одржување


Доследната сигурност и обновениот квалитет се гарантирани при секое менување на тонерот благодарение на сè-во-едно дизајнот на картриџите од Canon кои лесно се заменуваат. Изберете ги картриџите за голема потрошувачка со поголема издржливост доколку сакате да го користите печатачот подолго време и со помалку интервенции. Со следење на единствениот картриџ ќе ги намалите администраторските обврски, односно ќе имате помалку елементи за нарачување и управување.

Моќна поддршка за мобилни уреди и Cloud услуги


Ако вие и вашите тимови сакате флексибилност за беспрекорно движење помеѓу локации и уреди, тогаш LBP251dw е идеален печатач за вас. Независно како или каде ќе изберете да работите, вашиот LBP251dw секогаш ќе биде подготвен и достапен. Печатете од вашиот iPhone® или iPad® преку Apple AirPrint™ или од вашиот уред со Android преку Google Cloud Print, независно дали сте во канцеларијата или надвор од неа.

Подготвен за интеграција и поврзување во мрежа


LBP251dw нуди софистицирани можности за беспрекорна интеграција во ИТ мрежите. Поддршката за PCL5e/6 го прави идеален избор за управувани опкружувања, а далечинскиот кориснички интерфејс заштедува драгоцено време бидејќи ИТ менаџерите можат да ги следат и ажурираат поставките без да доаѓаат на самата локација. Благодарение на стандардните можности за поврзување преку Wi-Fi и етернет, LBP251dw располага со сите функции што ви се потребни за да бидете во чекор со развојот на вашиот бизнис.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP251dw, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Easy Service Plan

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

3 Year Warranty Promotion

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.