Canon i-SENSYS LBP252dw

i-SENSYS LBP252dw

Овој компактен и сигурен црно-бел ласерски печатач за A4 формати нуди поддршка за Adobe® PostScript™ за брзи и висококвалитетни резултати, како и одличен избор на опции за поврзување и Cloud услуги за денешните мобилни уреди.

Придобивки

  • Компактен и сигурен црно-бел ласерски печатач за A4 формати за мали работни групи и деловни претпријатија
  • Брзото и висококвалитетно печатење до 33 стр./мин. ја зголемува продуктивноста на тимовите
  • Идеален за вообичаени задачи за печатење како формулари, фактури, потврди и забелешки за испорака
  • Поддршка за Adobe® PostScript™ за едноставно интегрирање во мрежа
  • Доследна сигурност и квалитет преку сè-во-едно картриџите за замена од Canon
  • Бесплатна апликација од Canon која се користи во движење со вашите уреди од Apple и уреди со Android
  • Заштитете ги доверливите документи со PIN код дури и при далечинско печатење
  • Моќни опции за поврзување како Apple AirPrint™ и Google Cloud Print
  • Функциите за заштеда на енергија како автоматското исклучување ви помагаат во одржливоста на вашето деловно работење
  • Далечинско следење и ажурирање на едноставен начин преку веб-пребарувач

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS LBP252dw

Започнете со висококвалитетно печатење наменето за работни групи


Малите деловни тимови и работни групи можат лесно да добиваат одлични резултати со овој добро опремен црно-бел ласерски печатач за A4 формати. Компактната големина и паметниот изглед на i-SENSYS LBP252dw се идеални за во опкружувања во кои се присутни корисници или за во динамични канцеларии. Секојдневните задачи за печатење ќе ги извршувате со поголема брзина од 33 стр./мин. и ќе можете да започнувате со печатењето од режим на мирување или на подготвеност за само неколку секунди.

Постојан квалитет, едноставно користење и одржување


Доследната сигурност и обновениот квалитет се гарантирани при секое менување на тонерот благодарение на сè-во-едно дизајнот на картриџите од Canon кои лесно се заменуваат. Дали сакате вашиот печатач да се користи подолго, но со помалку интервенции? Изберете ги долготрајните картриџи за голема потрошувачка. Згора на тоа, со следење на единствениот картриџ ќе имате помалку елементи за нарачување и управување, со што ќе ги намалите администраторските обврски.

Одлична поддршка за мобилни уреди и Cloud услуги


Дали вие и вашите тимови сакате флексибилност за беспрекорно движење помеѓу локации и уреди? Тогаш LBP252dw е идеален за вас. Независно како или каде ќе изберете да работите, вашиот LBP252dw секогаш ќе биде подготвен и достапен. Печатете од вашиот iPhone® или iPad® преку Apple AirPrint™ или од вашиот уред со Android преку Google Cloud Print, независно дали сте во канцеларијата или надвор од неа.

Заштита на вашите информации и намалување на трошоците


Дали сте загрижени за доверливоста на документите во канцеларијата? Уживајте во сигурноста што ја нуди функцијата за безбедно печатење која ќе ви овозможи безбедно да печатите лични и доверливи документи со PIN код. LBP252dw ја заштитува и вашата профитабилност, со помош на функции како двострано печатење со кое се намалува потрошувачката на хартија и автоматско исклучување кое заштедува енергија кога печатачот не се користи.

Подготвен за интеграција и поврзување во мрежа со вграден Wi-Fi


LBP252dw нуди софистицирани можности за беспрекорна интеграција во ИТ мрежите. Поддршката за PCL5e/6 и Adobe® PostScript™ го прави идеален избор за управувани опкружувања, а далечинскиот кориснички интерфејс заштедува драгоцено време бидејќи ИТ менаџерите можат да ги следат и ажурираат поставките без да доаѓаат на самата локација. Благодарение на стандардните можности за поврзување преку Wi-Fi и етернет, LBP252dw располага со сите функции што ви се потребни за да бидете во чекор со развојот на вашиот бизнис.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP252dw, неговите функции и можности.

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Secure print

Безбедно печатење

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Use and share wirelessly

Безжично користење и споделување

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Easy Service Plan

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

3 Year Warranty Promotion

Сликите од производите имаат само илустративна намена. Одредени функции се изборни. Ве молиме погледнете ги спецификациите на производот или обратете се кај вашиот претставник за продажба од Canon за дополнителни информации.

*Во март 2016 година ќе стане достапно во Европа