Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, неговите функции и можности.

USB connection

USB поврзување

Canon Advanced Printing Technology

Напредна технологија на печатење на Canon

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

High colour print quality

Печатење во боја со висок квалитет

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

Следни чекори

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan