Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Врвен A4 ласерски печатач од Canon кој нуди до 32 стр./мин. во боја и црно-бело. Новата генерација на MEAP технологија му овозможува да им понуди разни опции на динамичните деловни работни групи кои печатат голем обем на документи.

Придобивки

  • Професионално ласерско печатење на 32 стр./мин. во боја и црно-бело
  • Еквивалентна резолуција на печатење до 9600 x 600 dpi
  • Нема чекање со технологијата за брз почеток на печатењето
  • Време за печатење на првата страница од 10,4 сек.
  • Вграден MEAP
  • Капацитет од 1100 листови
  • Автоматско двострано печатење
  • Можност за поврзување во мрежа

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Безбедни деловни работни процеси со голема ефикасност


MEAP, нашата платформа основана врз Java за создавање на апликации, е вградена за да може LBP7780Cx да се интегрира во решенија како uniFLOW, кое го поедноставува управувањето на печатењето и истовремено ги намалува трошоците.

Печатач во боја со голема брзина


Заштедете време со овој брз ласерски печатач, кој печати 32 стр./мин. (A4) во боја и црно-бело, а се одликува и со време за печатење на првата страница од 10,4 секунди. Идеален е за користење во динамични деловни работни групи, а брзото враќање во функција од режим на мирување значи дека нема долго да ги чекате вашите документи. Неговиот минималистички дизајн му овозможува уредно поставување во секоја канцеларија.

Резултати со врвен квалитет


Добијте совршена завршна обработка со подобрената резолуција за печатење од 9600 x 600 dpi со автоматското усовршување на слика (AIR). Оваа функција автоматски го израмнува текстот и графиката.

Нуди врвна заштита


Заштитете ги вашите информации со истите напредни функции кои се достапни кај нашите повеќефункционални печатачи imageRUNNER ADVANCE. Овде е вклучена и компатибилноста со IPSec и LAN IEEE 802.1x. Изборното безбедно печатење од поштенското сандаче не дозволува доверливиот материјал да отиде во погрешни раце.

Заштеда на време


5-линискиот LCD екран го прави овој печатач едноставен за ракување. Тој се одликува со касета за 500 листови и фах за 100 листови, како стандардни опции. Дополнителната касета за 500 листови овозможува вкупна залиха на хартија од 1100 листови за да можете да се справите дури и со најобемните задачи. "Сè-во-едно" картриџот на Canon – кој содржи тонер и сите важни делови – може да се замени за неколку секунди. Картриџот со црн тонер за поголема потрошувачка значи дека ќе правите уште помалку паузи за заменување на тонерот.

Автоматско двострано печатење


За да добиете документи со професионален изглед, LBP7780Cx автоматски печати на двете страни од документот – заштедувајќи хартија и намалувајќи ги редовните трошоци.

Целосна мрежна интеграција


Вградената Gigabit Ethernet врска, со беспрекорна мрежна интеграција, го олеснува споделувањето на ресурсите за печатење и справувањето со обемните задачи. LBP7780Cx нуди поддршка за печатење и со индустрискиот стандард PCL5e/6 и Adobe® PostScript.

Директно печатење од уред за складирање


LBP7780Cx може да печати од USB медиуми за складирање кои поддржуваат Tiff, JPEG, PDF и XPS фајлови.

Дизајн кој заштедува енергија


LBP7780Cx го намалува штетното влијание врз животната средина со типична потрошувачка на енергија (TEC) која е водечка во својата класа, со што ги поддржува вашите еколошки и одржливи цели, а ги намалува и работните трошоци.
* TEC ја означува типичната потрошувачка на електрична енергија на уредот во период од една недела. Методологијата за тестирање е дефинирана од страна на Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Награди

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon i-SENSYS LBP7780Cx, неговите функции и можности.

USB connection

USB поврзување

User friendly LCD display

Практичен LCD екран

Use and share over network

Користење и споделување преку мрежа

High colour print quality

Печатење во боја со висок квалитет

Automatic double sided printing

Автоматско двострано печатење

+1 Optional Paper Cassette

+1 изборна касета за хартија

PCL Printing

PCL печатење

PostScript Printing

PostScript печатење

Optional Secure print

Изборно безбедно печатење

Tablet and smartphone ready

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Следни чекори

Решенија за мобилни уреди

Едноставно печатење од мобилни уреди

Едноставен сервисен план

За целосно ослободување од грижите, заштитете ја вашата инвестиција во Canon.

Easy Service Plan