TDS 700

Боја

TDS 700

Дали знаете дека можете да го замените вашиот печатач за надграден модел?

Едноставно пополнете го формуларот подолу и некој од членовите на нашиот тим ќе ви помогне. Или, пак, обратете се во локалната канцеларија за продажби за да дознаете повеќе за тековните промоции и новите палети на производи.

Полињата означени со „ * “ се задолжителни

Потврди

Ви благодариме што се претплативте.

Се извинуваме.... Неуспешно!

Со испраќање на овој формулар се согласувате со нашите Општо_Правила и услови и се согласувате Canon да контактира со вас.

Драјвери и упатства

Преземете драјвери, упатства, софтвер, фирмвер, документи за безбедносни информации и други фајлови за кориснички поддршка за TDS 700.

Преземање