За на работа

Archived Products

Previous models of this product range.


VB-C300

VB-C300

VB-C300 е опремена со AF објектив на Canon, со широк агол, со 70° видно поле и 2,4x зумирање. Прогресивното скенирање, одличните перформанси при слабо светло и поддршката за аудио, ја прават совршена за примена при надгледување.


VB-C50Fi

VB-C50Fi

Canon VB-C50Fi фиксно монтираната мрежна камера овозможува напредно, но сепак пристапно безбедносно набљудување. Добијте извонредна вредност за парите, со ова компактно, се-во-едно решение на мрежна камера и сервер.


VB-C50FSi

VB-C50FSi

Оваа фиксно монтирана мрежна камера со вграден Веб-сервер е опремена со поддршка за ‘напојување преку Ethernet’. Не е потребен посебен извор за напојување на местото на инсталирање. Изборниот влез за аудио придонесува кон разновидноста.


VB-C50i

VB-C50i

VB-C50i овозможува компактно решение PTZ мрежна камера се-во-едно, за набљудување со висока безбедност. Поставувањето е ултра лесно, а низа напредни функции ја зголемуваат ефикасноста.


VB-C50iR

VB-C50iR

VB-C50iR овозможува компактно решение PTZ мрежна камера се-во-едно, за набљудување со висока безбедност. Поставувањето е ултра-лесно, а низа напредни функции ја зголемуваат ефикасноста.


VB-H41

VB-H41

Камерата VB-H41 Full-HD PTZ нуди комбинација од неверојатен вкупен зум до 240x, можност за снимање при слаба осветленост и брз автоматски фокус. Флексибилни опции за инсталирање за внатрешни и надворешни услови.


VB-H610D

VB-H610D

Фиксна VB-H610D Full-HD камера во купола со исклучително широко видно поле од 112° и извонредни перформанси при слаба осветленост. Идеални за користење во затворени простории, следење и снимање 24 часа на ден.


VB-H610VE

VB-H610VE

Фиксната VB-H610VE Full-HD камера во купола, која се одликува со куќиште со оценка IP66 и отпорност на вандализам, е идеална за сурови надворешни услови. Следете и снимете ги случувањата во текот на денот и ноќта со исклучително широко видно поле од 112°.


VB-H710F

VB-H710F

Фиксната VB-H710F Full-HD камера во кутија со исклучително широко видно поле од 112° и извонредни перформанси при слаба осветленост. Флексибилни опции за инсталирање за внатрешни и надворешни услови.


VB-M40

VB-M40

Мрежната камера VB-M40/B PTZ нуди 1,3 MP, 20x оптички зум со извонредни перформанси при слаба осветленост и вградена aналитика на видео содржини. Флексибилни опции за инсталирање со куполи за внатрешни и надворешни услови.


VB-M600D

VB-M600D

Фиксната камера во купола VB-M600D нуди 1,3 MP со видно поле од 100°, извонредни перформанси при слаба осветленост и вградена aналитика на видео содржини. Идеални за користење во затворени простории, следење и снимање 24 часа на ден.


VB-M600VE

VB-M600VE

Фиксната камера во купола VB-M600VE со 1,3 MP и куќиште со оценка IP66 кое е отпорно на вандализам е идеална за сурови надворешни услови. Следете и снимете ги случувањата во текот на денот и ноќта со видно поле од 100° и филтер за отсекување на инфрацрвени зраци.


VB-M700F

VB-M700F

Фиксната камера во кутија VB-M700F нуди 1,3 MP со видно поле од 100°, извонредни перформанси при слаба осветленост и вградена aналитика на видео содржини. Флексибилни опции за инсталирање за внатрешни и надворешни услови.

spacer
					image

Архива на производи

RE-455X
VB-C300
VB-C50Fi
VB-C50FSi
VB-C50i
VB-C50iR
VB-H41
VB-H610D
VB-H610VE
VB-H710F
VB-M40
VB-M600D
VB-M600VE
VB-M700F
Назад на:
Тековна понуда