Печатачи со тонер и континуирано снабдување

Разновидно, сигурно и брзо производствено печатење


Технологијата за тонер која е водечка во индустријата овозможува печатачи со тонер и континуирано снабдување за висококвалитетно и разновидно производствено печатење на еднобојни материјали или материјали во боја. Нашите печатачи со тонер нудат можност за надградување на брзината, флексибилност и динамично печатење во боја кои ќе ви помогнат да биде конкурентни во сегашноста и иднината.