Canon FlatSpread FS-500 Спецификации

РАКУВАЊЕ СО ХАРТИЈА

Тип на хартија

Хартија во ролна од вид Lustre од Canon (двострано)
Хартија во ролна од вид Glossy од Canon (двострано)
Хартија во ролна од вид Satin од Canon (еднострано)

Широчина на хартија (обработка)

127mm, 152mm, 210mm, 254mm, 279mm, 297mm, 305mm

Должина на хартија

127mm - 457mm

Капацитет за хартија

100 листови

ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ШАРКИТЕ

Широчина на шарките

0,5mm - 2,0mm (рачно прилагодување)

БРЗИНА НА ОБРАБОТКА

A4 хартија (широчина на обработка од 210mm)

Прибл. 14 секунди / лист
(не опфаќа поставување на хартијата и менување на потрошните материјали)

РАБОТНИ ОПКРУЖУВАЊА

Работна температура

15-27°C

Работна влажност

30-70%RH

Брзина на одржување ШxДxВ

4300mm x 4000mm x 2500mm

ПОТРЕБИ ЗА НАПОЈУВАЊЕ

Напојување со енергија

3-фазна 380 - 415V

Залиха на воздух (сув воздух)

Притисок: 0,5MPa - 0,7MPa
Проток: 450 Litre/min или повеќе

ФИЗИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Димензии ШxДxВ

1300mm x 1000mm x 1270mm

Тежина

Прибл. 485kg

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА

Обработка

Прибл. 3kWh

Исклучено напојување

0kWh

НИВО НА ШУМ ПРИ РАБОТА

Макс.

80db (A)

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА И ЗАЛИХА

Потрошни материјали

Лента од провиден филм, сечач на хартија, сечач на ленти

Одрекување од одговорност

Дизајнот и спецификациите подлежат на промени без претходно известување.