Живописна иднина за BD&H со проширување во широк формат

Свежата перспектива на размислување, креативноста и можноста да се обезбеди висококвалитетно печатење се сместени во срцето на BD&H Limited – една од ретките компании за целосни услуги за печатење и дизајн во Norfolk, UK. Во 1989 година – по спојувањето на BD Studios со W.H Hutchins and Sons – компанијата одлучи да направи комбинација од традиционалните вештини со најсовремената технологија, поради што континуирано се развиваше во нови области на деловно работење и исполнување на специфични потреби на корисниците. Оттогаш компанијата создаде импресивно портфолио на опрема со која може да управува со екранско, UV литографско и UV дигитално печатење.

BD&H-image1.jpg

„Откако ги разгледавме опциите кои ги нудат другите производители, ни стана очигледно дека машините Océ ќе ни ја обезбедат најдобрата брзина за печатење и квалитет на слика по достапна цена. Со техничката поддршка од Canon, во комбинација со најсовремената технологија Océ, ние сега сме конкурентна креативна сила.“

James Fox, директор