Screentec го прикажува светот со полн опсег на бои

Компанијата Screentec во Јужен Велс ги забележа промените во пазарот бидејќи корисниците дознаа како печатењето може да се подобри и да се добијат големи обеми, ограничените бои да станат неограничени, производите да создаваат неограничени нијанси. Решението за да се постигне сè беше да се прифати светот на дигиталното печатење и тоа за кратко време.

Денес, со помош на двата печатачи за големи формати Océ Arizona, компанијата Screentec го зголеми профитот за повеќе од 40 проценти, започна да се занимава со онлајн продажба и создаде уникатни начини за комбинирање на моќта на дигиталното, екранското и литографското печатење со цел да им обезбеди производи и услуги на корисниците кои дотогаш мислеле дека се невозможни. Најважно за Screentec, со воведувањето на дигиталната технологија од печатачите на Canon, компанијата никогаш не задоцнила или преминала преку крајниот рок на корисниците.

screentec-image1
screentec-image2

„Ако можам да се опишам како корисник на Canon со еден збор, тогаш тоа би било ‘задоволен’. Почнувајќи од сигурноста и флексибилноста на машините, па сè до услугите и поддршката кои ги нудат персоналот и инженерите, навистина не би можел да посочам никаков недостаток.“

Darren James, управен директор