Canon ја поддржува неуморната потрага на Replay Studio по совршеност

Replay-logo

„Ние сме во совршена позиција да освоиме поголем дел од нашите главни пазари. На пазарот постои вистинско поместување од офсет кон дигитални технологии, а ние сме предводници на таа револуција. Опремени сме со врвен производствен работен процес и со врвен партнер како Canon со кого ќе ја искористиме оваа деловна можност.“

Andy Halasz, администратор

Резултати

Трошоците за печатење во боја се намалени за 50%

Трошоците за печатење во боја се намалени за 50%

Времето на печатење е намалено за 50%

Времето на печатење е намалено за 50%

Предвиден развој на деловното работење од 10%

Предвиден развој на деловното работење од 10%

Replay-objective

Крајна цел

Зајакнување на позицијата на пазарите за комерцијално печатење и за графика за излози.

Предизвици

• Консолидирана производствена линија и рационализирање на трошоците

• Препознавање на вистинската технологија и партнер за подобрување на продуктивноста, брзината и квалитетот

• Исполнување на растечките барања на клиентите за дигитално печатење

Пристап

Пристапување кон долгорочниот партнер Canon за вистинската технологија за да се исполнат целите и да се надминат предизвиците

• Инвестирање во најновиот модел Océ Arizona како замена за постоечките модели Arizona

• Работа со специјалист за управување со боите од Canon за имплементација на универзален работен процес за управување со боите во целата дигитална производствена линија

Replay-spare