Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 Series

canon-imagerunner-advance-c5500-series.jpg

Серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 нуди високи перформанси и квалитетно печатење во боја за канцелариски опкружувања со големи потреби. Овие интелигентни повеќефункционални уреди ја зголемуваат продуктивноста преку подобри работни процеси со документи и интуитивно корисничко доживување, а истовремено ги заштитуваат вашите податоци. Поради тоа се неопходен дел од секое модерно работно опкружување.

imageRUNNER ADVANCE C5535 од Canon

Овој паметен и практичен повеќефункционален уред во боја за A3 формати нуди висококвалитетна комуникација во боја и овозможува поедноставни работни процеси со документи. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, а неговите функции за безбедност и контрола на трошоците се од огромно знаење за динамичните работни групи.

iR_ADV_35_range_page.jpg

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 35 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,6cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • Капацитет до 6.350 листови
 • Издавање документи во домот и импресивни опции за завршна обработка
 • Напредни опции за безбедност
 • Лесно управување со уредот и тимот
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

Информации за производот

Дознајте повеќе информации за imageRUNNER ADVANCE C5535

imageRUNNER ADVANCE C5535i од Canon

Овој паметен и практичен повеќефункционален уред во боја за A3 формати нуди висококвалитетна комуникација во боја и овозможува поедноставни работни процеси со документи. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, а неговите функции за безбедност и контрола на трошоците се од огромно знаење за динамичните работни групи.

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 35 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,6cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • UFRII, PCL и Adobe PS3 печатење
 • Капацитет до 6.350 листови
 • Издавање документи во домот и импресивни опции за завршна обработка
 • Паметно снимање документи и управување со процесите
 • Напредни опции за безбедност
 • Лесно управување со уредот и тимот
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

iR_ADV_35i_range_page.jpg

Информации за производот

Дознајте повеќе информации за imageRUNNER ADVANCE C5535i

imageRUNNER ADVANCE C5540i од Canon

Овој паметен и практичен повеќефункционален уред во боја за A3 формати нуди висококвалитетна комуникација во боја и овозможува поедноставни работни процеси со документи. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, а неговите функции за безбедност и контрола на трошоците се од огромно знаење за динамичните работни групи.

iR_ADV_40i_range_page.jpg

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 40 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,6cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • UFRII, PCL и Adobe PS3 печатење
 • Капацитет до 6.350 листови
 • Издавање документи во домот и импресивни опции за завршна обработка
 • Паметно снимање документи и управување со процесите
 • Напредни опции за безбедност
 • Лесно управување со уредот и тимот
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

Информации за производот

Дознајте повеќе информации за imageRUNNER ADVANCE C5540i

imageRUNNER ADVANCE C5550i од Canon

Овој паметен и практичен повеќефункционален уред во боја за A3 формати нуди висококвалитетна комуникација во боја и овозможува поедноставни работни процеси со документи. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, а неговите функции за безбедност и контрола на трошоците се од огромно знаење за динамичните работни групи

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 50 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,6cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • Капацитет до 6.350 листови
 • Издавање документи во домот и моќни опции за завршна обработка
 • Напредни опции за безбедност
 • Лесно управување со уредот и тимот
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

iR_ADV_50i_range_page.jpg

Информации за производот

Дознајте повеќе информации за imageRUNNER ADVANCE C5550i

imageRUNNER ADVANCE C5560i од Canon

Овој паметен и практичен повеќефункционален уред во боја за A3 формати нуди висококвалитетна комуникација во боја и овозможува поедноставни работни процеси со документи. Тој беспрекорно се интегрира во сите работни опкружувања, а неговите функции за безбедност и контрола на трошоците се од огромно знаење за динамичните работни групи.

iR_ADV_60i_range_page.jpg

Придобивки

 • Печатење во боја и црно-бело со брзина од 60 стр./мин.
 • Прилагодлив WVGA екран на допир во боја од 10,1 инчи (25,6cm), сличен на екраните на паметните телефони
 • Печатење, копирање, скенирање, испраќање, складирање и изборна функција за факс
 • Капацитет до 6.350 листови
 • Издавање документи во домот и моќни опции за завршна обработка
 • Напредни опции за безбедност
 • Лесно управување со уредот и тимот
 • Врвна класа на енергетска ефикасност

Информации за производот

Дознајте повеќе информации за imageRUNNER ADVANCE C5560i

Спецификации

Дознајте повеќе за серијата imageRUNNER ADVANCE C5500, нејзините функции и можности.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Brochure

Discover more about the imageRUNNER ADVANCE portfolio

Download Brochure

Награди